Powered by Blogger.

Fedap!!..

 Friday, November 29, 2013

kadang-kadang gua rasa hidup gua dah tunggang langgang.. tunggang terbalik sejak duk opis baru nih.. kalau gua x kuat, dah lama gua hantar surat resign.. bila kenangkan balik keja gomen ni banyak benefitnya tuk famili gua, gua cuba bertahan..


Meh tengok aksi Haris Umar menyonyot ibu jari kaki sampai sedawa.. dasat tul...

Bila la Incik Helmi nak dapat gaji beso.. leh gua ambik upah jadi baby sitter anak2 kat rumah hehe...


Read more...

Happy Birthday Sayang..!!~

 Monday, June 17, 2013

SELAMAT HARI JADI MUHAMMAD HADIF DAUD BIN MUHAMMAD HELMI
YANG KE 4 TAHUN

Semoga jadi anak yang soleh, yang beriman, yang diberikatiNYA, yang dimurahkan rezeki, yang dilindungiNYA.. dan semua doa yang baik2 ibu doakan buat anak ibu tersayang..

LUV U... Mwahhh!!~

Rindu bila belek balik gambo Hadif Daud kecik-kecik..
 
 
 
 



 
 

Read more...

Happy Father's Day...

Salam,

Sempena Father's Day yg dah lepas ni.. gua nak ucap sumting tuk yg tersayang..

Tuk abah gua..

Walaupun gua anak kedua yang kunun2 nak berdikari tapi lebih kepada memberontak..
Walaupun gua agak skeptikal tiap kali abah ngamuk kat gua..
Walaupun gua rasa gua kuat berdepan dengan abah padahal gua lemah..
Walaupun gua angguk apa yang abah cakap tapi kat belakang gua banyak membangkang
Walaupun gua selalu tak puas ati dengan abah kunun2 macam gua je yang betul
Walaupun gua rasa abah suka marah gua padahal gua x buat apa salah pun (kununnya tak salah)
Walaupun gua tengok abah kuat tapi hakikatnya abah dah kurang bermaya dan makin kurus..
Walaupun gua rasa happy depan abah tapi sebenarnya gua nangis dalam hati tengok keadaan abah..
Walaupun... walaupun.. walaupun.. walaupun apa yang gua nak luahkan kat sini tak terluah..

Gua tetap nak luahkan..

ANGAH SAYANG ABAH SELAMANYA..

TERIMA KASIH KERANA MENJAGA DAN MENDIDIK ANGAH..

ANGAH MINTA MAAF SEBAB BANYAK MENYAKITKAN HATI ABAH..

LUV U ABAH...

(mood sayu)..



Tuk Incik Helmi pulak...

Sekiranya selama ni gua banyak membantah cakap
Sekiranya selama ni gua banyak membebel
Sekiranya selama ni gua banyak mengelak
Sekiranya selama ni gua tiba-tiba berdiam diri
Sekiranya selama ni gua kuat membentak
Sekiranya selama ni banyak kekurangan gua
Sekiranya selama ni gua tak banyak menyokong

Sekiranya segala kelemahan gua selama ni gua dapat baiki..

Ini suma adalah kerana gua sayang dia..

Gua harap dia tak bosan dengan gua..
Gua harap dia dapat tolong gua baiki diri
Gua harap dia dapat sentiasa menyokong gua
Gua harap dia sentiasa bersama gua
Gua harap dia sayang gua dan anak-anak selamanya..

Gua sayang dia.. dia tu sapa?

Dia tu Incik Muhammad Helmi...


Read more...

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP