kenangan terindah.....

hehehe aku sajer jer nak kaco blog ko ni... ermmm.... aku ingat sangat sumer tu nab (nama manja ko....wakakakaka)pasal ko jadik supergirl dgn tzm tu pun aku ingat.... windu nyer aku.... tu semua jadik kenangan jer ler....
eh baju ko tak sempat siap ek? aku luper lar plak ada ek? eheheheh... soli loooorrr........ yg aku ingat mesin mak ko sampai rosak aku kejekan.... ampun makcik... aku ingat aku ada buat sepasang baju kurung tak silap aku warna kuning air yg tu siap kan.... huhuhu
ko ingat tak dulu kita lar jadik perintis kat penara tu... sekarang crowded giler kat situ coz dah ada sampai block d dulu kan sampai b jer... kita gi kedai... sajer jer nak labur kat apek tu coz tak laku kita bli lollypop kalo tak silap now kedai tu dah tutup dah... sah2 tak laku...wekekekek
masa ko tunang tu ko ingat tak kek ko terbalik dalam kancil aku... soli ek nab terbreak tak sedo kek ko dah terbalik kat belakang kena bli kek lain... hala diorang dengki tu ko tunang cenggitu... hala bukanduit diorang... jeles kat ko coz diorang tak dapat cam tu kot...
k ar nanti aku kaco lagi blog ko ni...

Comments

  1. weh aku kalerkan entri ko sbb senang sket nak bezakan...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Oh Adik Kedai