Kisah ko dan aku satu masa dahulu..

Tadi ber email2 dgn Yat, tingat zaman kitorg dulu..

Kalu nak cite pasal kenangan manis, antaranya banyak yang aku dapat masa kenal dgn Yat nih.. Gelak nangis (aku rasa aku je yg byk nangis), window soping, jumpa budak chat & borak2 sampai tgh mlm..

Ingat x kita main game tembak2 PS1 ko tu sampai x tido malam? Ingat lagi seyyy... sampai abis level kitorg main.. heheh sonok ek???

Ingat lagi tak chat group kita Apaapasajalahlabuuu... kt MSN yg kita bukak & curik chatters dr group lain? Masa tu dunia chat kita yg punya.. sampaikan aku kena sound dgn diorg sbb gelak sorg2 dpn komputer tp ko bleh buat muka selamba je padahal masa tu ko tgh buat lawak giler dlm room..

Ko ingat lagi tak bape ramai chatters yg kita dah jumpa?? Ko ingat tak Katak^Kembung yg kita jumpa kt gerai mkn BP & kwn dia si senduk tu? Mlm tu gak kita call & kacau si senduk tu.. sbb sombong sgt.. Katak tu dah kawen skang & duk kt kedah kalu x silap aku..

Ko ingat tak si Katak bawak Kancil ko bagai nak giler masa balik dr jln2 kt Uptown? Siap langgo lobang lagi hahah.. masa tu nak race dgn keta kawan dia kan??

Ko ingat tak ko jahit baju raya aku separuh je.. hahahha yg ni aku x leh lupa.. Sibaik la separuh drpd x siap langsung.. Pape pon thanks Yat.. (nak thnks dpn2 malu le heheh)

Ingat lagi tak betapa peningnya aku masa nak uruskan majlis tunang aku.. Sibaik ko ada & ko tolong siapkan hantaran & katil (katil buruk & tetiba jd cam pelamin ahhaha).. Masa tu aku suka sgt sbb segala2 lawo.. tp ada plak dgr ckp2 yg kata majlis tunang aku mengalahkan majlis org kawen.. lantak ler.. jeles ler tuh..

Aku ingat lagi kenangan ikut ko balik Kota Tinggi & kejakunan aku ngalahkan pelancong dr obersi.. Siap tekejut teksi johor sumanya Merz hahahahah.. Tima kasih kt mak ko yg susah2 buat pari bakar.. & ayah ko yg susah2 tapaukan popcorn.. Cedapp!!~ Balik dr Kota, bas rosak & kita tersangkut sampai 10 jam.. masa tu tobat aku xnak ikut lagi.. tp bile pikir2 balik, bleh buat aku tersengih..

Banyak lagi kenangan manis tp buat masa ni otak aku xleh recall, sbb tgh ramai org kt depan nih.. Yang pastinya biila serumah dgn ko, lagi giler & happening aku dibuatnya..

Sekarang aku dah kawen, ko dah kawen.. Aku ada anak lelaki, ko ada anak perempuan.. Beza 11 ari ek??? Cam kebetulan je ek?? Ko org johor, aku dah jd org johor (ingat tak betapa fanatiknya aku nak jd org johor? Sekarang dah dpt heheheh.. Siap letak bendera johor lg dlm bilik :p).. Tah2 kita berbesan kot?? Hahhhhahahaha.. Errmm.. lepas ni bila nak tambah no2 plak??

Comments

Popular posts from this blog

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Oh Adik Kedai