Buaikuuu lajuuu...

Ni video masa Famili Day.. Hamzah Iqbal berbuai sambil menyanyi.. tp x bape dengo sgt sbb bila aku dekatkan enpon, terus dia benti nyanyi.. Mata dah stim sbb ngantuk.. tp tetap xnak turun dari buai.. ramai budak2 beratur nak tunggu turn, ape leh buat.. anak makcik ni x puas lagi ler nak main.. heehe... eh, ada awek lak main buai kt sbelah.. tu anak kwn abg..

Ni pon salah satu acara dlm Family Day - kayuh beskal paling lambat, tp time ni dah abis acara so abg dgn Hamzah Iqbal pon lenjan la main ni.. time ni ler ada 1-2 org paparazzi shoot video dorg.. kiut jek rasa ek... tah mana dia nak letak video anak aku.. aku nak gak komisyen hehehe...

Comments

Popular posts from this blog

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Oh Adik Kedai