Cite Hamzah Iqbal..

Smlm lepas maghrib tetiba Hamzah Iqbal melalak2 tunjuk atas peti ais.. Aku riso gak nape la si kecit ni nangis beria2.. Dah la ptg tu kitorg merayau ke Simpang Renggam, Kulai & JB.. Aku pon buat muka bengis ah & marah dia.. Mati2 aku ingatkan dia nak main Ridsect.. Abg pon bangun & tutup lampu dapo & ruang tengah.. Hamzah Iqbal still nangis2 nak bende atas peti ais..

Lama la gak dia menangis, bila dah tahap x sampai ati tu, kitorg pon bawak ler dia gi kat peti ais.. Aku riso je bdk ni kena kacau ke hape.. Korg nak tau apsal dia nangis???

Rupa-rupanya dia nampak kotak mainan Thomas & friends kat atas peti ais tu.. Laaaaaaa... Sesia kena beduk dgn aku.. Yg x bestnya, bila da dpt kotak dia melalak lak nak Thomas.. Mana aku nak carik Thomas tgh2 mlm ni sbb Thomas dia dah tertinggal kt KL.. Ish ingat plak mamat ni, aku ingatkan bdk umur2 cam dia ni x ingat mainan apa yg dia ada... So, nnti balik KL mak tlg ingatkan angah bawak balik Thomas Hamzah Iqbal yeee...

Dah la masa kat Toys 'R' Us Jusco Tebrau City kitorg belikan dia Thomas yg beso kunun2 ada 17 ketapi dlm tu.. Rupanya kotak je bentuk Thomas, yg lagi 17 ketapi tu kena beli berasingan.. Hahhahaha.. terbang rm70.. Hahahahhahahahaa.... Pastu blikan Hamzah Iqbal mainan yg bleh picit pastu kuar belon buih, tp penat tgn sbb pemicit yg bentuk itik tu keras nak mampus.. Hahahahahhaa... sian tul!! Nanti kita bli mainan kat KL pulak ye cayang..

Kalu korang nak tgk mainan yg Hamzah Iqbal beria2 menangis tu.. Mainan tu ada dlm video yg kitorg amik kat Manhattan Fish Market, Midvalley...

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Oh Adik Kedai