Midvalley diserang org Batu Pahat


TOTT.. TOTT.. hamzah bersama thomasnya kat Manhattan Fish Market.. Org Batu Pahat ni tetiba ngidam nak makan seafood lak.. kunun2 amik platter for 1 nak jimat, skali jadi lagi mahal sbb aku gi ngengada oder soup amende tah dgn chocolate shake hehehe..
Ni ler muka saya yg x reti diam, nasib baik ibu saya bawak air kotak milo, kalau tak mesti saya abiskan ice lemon tea ayah saya hehehe..
Geram je aku nak bli sofa budak2 ni, leh jadi tilam bila bukak tmpat duduk.. dah la gambo ferrani.. eii sabo.. sabo.. hamzah buat x pedulik je sbb sibuk nak main thomas..

Midvalley ni dah bertambah beso & parking dah bertambah2 sampaikan bleh sesat.. Nyampah tul kalu dpt parking kat The Garden, penat menapak..

Ni je gambo yg ada masa balik kl aritu.. lupa lak nak posing byk2.. sibuk nak ngundi la ni sampai sumanya lupa...

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Oh Adik Kedai