Koleksi Hamzah Iqbal Pulak..


Gambo satu, mainan Thomas Hamzah Iqbal yg telah menipu kitorg laki bini.. Memati ingatkan kalu bli mainan ni, dpt free 17 ketapi.. rupanya kena bli asing hahah.. Gambo 2 tu, tempat tuk letak ketapi (ingatkan dlm tu mmg da ada ketapi hikhik, tu la sapa suh x baca bebetul)..



Thomas, Percy, Toby & Edward.. Misi untuk memenuhkan mainan Hamzah Iqbal.. (ni makpak yg eksaited lebih)
Tengok la, heroku yg seksi.. baru lepas tuko pampers ni.. xsesabo nak main Thomas.. Kacau daun tul!!
Dinner time, nyibuk gak nak makan atas katil, abis ler bersemut nak oiii.. Skang eksyen xnak makan bersuap.. Bila mkn sendiri, gini ler jadiknya.. Kali ni je aku kasi, psni jgn harap nak mkn sndirik lagik.. Dah la xabis, berkecah ade la..

Comments

  1. ohh...hamzah kumpul keretapi ke? hamzah tak mian kereta ke?

    ReplyDelete
  2. wah byk nye thomas dia..kita ada beli satu tau..tp asyik diusung kesana kemari..akhirnya tercabut la tmpt laluan tu kan..akhirnyer aku sorok kan je..sng

    ReplyDelete
  3. wahhh kepala ketapi pun ader..pas main kemas balik ye iqbal..mmuuahhhhhhhhhh sketttt kat iqbal

    ReplyDelete
  4. oli.. ketapi, keta, beskal, yg jenis ada roda suma dia suka, sampaikan keta yg tgh parking pon dia leh gi main tayar..

    ita.. ko bagi je kat aku, abis cite hahah.. sbb kitorg yg eksaited mengumpul.. hamzah iqbal tukang menyepah jek..

    aleeya.. dia mmg bleh kemas, baru 1minit kemas, dah mintak nak main balik.. pastu tinggal.. hehe..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Oh Adik Kedai