Yat & Sewara Huduh

Yey, tadi bespren aku sejak zaman anak dara & osmet aku bagi add blog dia.. hureii... Lawok la pulok entry blog dia nih.. Dia pun ada anak gak tp girl, muda 22hari dari Hamzah Iqbal.. Slalunya kitorg tiap2 ari bebalas email je.. Tak sangka skang leh baca through blog pulak..

Cite arini..

Korang korang... korang nak tau tak.. Tadi kitorg kena buli tau kat jalanraya.. Kiranya road bully la.. Siap cina tu hon byk kali & potong keta Sue & brek sangkut2.. Selakes tul la.. Sibaik la Sue tak langgo bontot iSewara Huduh dia tu.. Mencik tau!! Citenya mcm ni, Sue ni kira driver amatur & baru je beli maivi.. Bawak pon mmg amatur giler, sampaikan brek pon tesengguk2.. So masa nak kuar simpang bawah jejantas kt area opis kitorg ni, mmg mencabo giler.. Co pilot plak lupa nak bagi direction, sbb tu si Sue ni cuak2 nak kuar simpang.. Skalinya jln belah kanan xdek org, Sue terus la kuar, rupanya ada Perdana baru kuar simpang gak sbelah kitorg so tekejut agaknya si Sue ni, dia bleh terus je kuar masuk jln besar.. Sblum tu aku dah nmpk Sewara Huduh tu tgh belumba dgn wira (agaknya, lupa la), & tgh bawak keta saing2 (sbelah2 laa).. Tup2 si Sue ni masuk lane Sewara Huduh tu.. terus ler Sewara tu kena slow (Sibaik x sondol keta Sue), Aku dah agak mesti Sue ni kena hon punya.. Rupanya bukan stakat hon sekali, siap masuk kiri & bawak sebelah keta Sue & Hon dlm 5x, pastu potong lagi keta Sue & brek tekejut2.. Geramnya......................... Pastu awek dah la cam koala.. Sibaik x jumpa kat simpang traffic light masuk opis, kalu x naya je kitorg kena f**k..

Alhamdulillah, segalanya selamat... Kejung gak kaki aku sebab tekan brek (wpun dok belakang hahaha..).

K nnti sambung lagi..

Comments

Popular posts from this blog

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Oh Adik Kedai