Powered by Blogger.

Datang Kije beb!!

 Friday, August 22, 2008

Apa motif gambo2 bawah ni? non ado gitu!! Sbenonya kesian tgk Hamzah Iqbal tido sampai nak tegolek pala dia dari bantal.. yg bestnya bukannya ibu dia nak tlg betulkan pala Hamzah Iqbal.. lagi memain ade la.. heheh..

Yang bestnya plak, aku baru je amik enpon Sony K510i abg yg comey lotey gitew (tp kalu trade in cina tu nak RM30 jek hihihi hampeh), so godek2 skali ada lak shoot mode.. heheh harus aku test kat Hamzah Iqbal.. So inilah hasilnya...



Motif teropong??? Ntah la nokss..!!



Motif paper? Early Edition kott!!!


Hhahahah masuk wayang la pulorrkk!!


Most wanted!!! Hihihi jaat aku nih!!


Snap 3 gambo.. tp samee je sbb dia tido tak gerak2..


Ni xdek motif.. saja nak tunjuk dia tgh kusyuk tgk otromen sampaikan xsempat nak duduk properly.. Cangkung pon bleh.. Tak sompek nak amik video dia nengah joget lagu otromen.. Sooo cute!!


"Heheh ni gambo sape??" laki aku tanya kat Hamzah Iqbal.. "eebuuu" dia jwb.. "Ibu cute kan masa ni???".. "Heheheh" anak aku gelak. "Kenapa sekarang ibu tak cute mcm dlm gambo nih??" Pastu jeling.. Hamzah Iqbal amik gambo tunjuk kat aku.. aku??? "Saboo je la..!!"


Gambo senget.. nak menunjukkan paspot tuk aku datang keja Sabtu Ahad.. HUwaaaahahahahah... nanak!! Terpaksa aku korbankan bangun lewatku ini!!.. Sibaik dpt cuti ganti 2 ari.. Huhuh nak amik cuti la.. nak qada' bangun lewat.. hihi.. laki aku dah approve hihihi..

So.. disinilah aku... Di opis di waktu pagi dinihari ditemani dgn kawan2 yg kena dtg keja gak.. hihih.. aku sepatutnya bertugas ari Senin, tp disebabkan dah kuar Pekeliling suma staf kena dtg keja seperti biasa.. Maka aku sebagai staf yg berdedikasi (ke berdada kasi? hahah) pon datang la menyemak.. Tengok2 tapak tempat yg aku kena jaga, gi jalan2 kat Tapak Pesta.. Usha2 orkid yg murahan tu.. Usha2 tudung & usha2 bear/bunga yg banyak giler.. Tp xbestnya suma kena bli sendirik huhuh.. Sat nak bukak wallet sat!!

Geramnyerrr tgk orkid.. Murah2 lak tuh.. tp kat ner laaa aku nak campak orkid tu.. Letak kt dpn uma x sepasal laki aku langgo.. Letak kt belakang umah, xsepasal ayam sebat.. Nak sangkut xdek tempat penyangkut.. errmm.. takpe akan kuusahakan jugak kalu dah suka tu... hihi..

Ok la nak round lagi.. Ada org nak temankan aku nengok orkid..

2 comments:

ita.itu August 23, 2008 at 6:11 PM  

giler murah rm30..x yah lah trade in..rugi je babe

mrs hafiz August 27, 2008 at 9:00 AM  

henpon beli ratus2, 30 hengget je dia nak amik.. baik ko simpan selly..

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP