Powered by Blogger.

Smlm punyer celita

 Tuesday, August 26, 2008

Ahad lepas kitorg berlari ke Ayer Hitam untuk membeli barang2 di bawah ini..

Pasu = RM50
Ranting & bunga dr daun getah = RM10 (2btg)
Ranting putih & Merah = RM10 (3 ranting)
Jumlah = RM70


Dan ini lah hasilnya.........


Dan ginilah ruang tamu aku berubah wajah..

Aritu aku cerita yg aku berkenan dgn bunga sabun... So inilah bunganya...


Chantek kan?? Kena spray dgn air tiap2 ari.. baru wangi baunya.. Alas tv tu sbenonya table runner tp disebabkan Hamzah Iqbal suka menyepahkan, aku letak je atas tv.. Ada lagi aku bli, aku bli penyangkut potpouri ala2 henglish stail tuk letak dpn pintu bilik.. Nanti aku hamek gambo..


Pastu kan... Abg belikan aku nih!!..


Hehehehheh.. berbunganyaaaaaaaaaa ati aku nih.. Mmg surprise abis.. Takyah cite ah!! Nanti nyampah lak korang baca hahaha.. Ni rasanya 1st munger aku dpt dr abg.. Huhu thnks!!


& Aku letak kat sini buat masa nih!!

Hatiku berbunga riang.. lalalalala...

Tapi tak lama sbb tgh risaukan Hamzah Iqbal yg demam panas.. Dah la kat Johor byk kes Demam chikungya ape tah namanya.. Risaunyaa... Tak semena2 Hamzah Iqbal tido dlm buai.. Adoiyaii. Camne nak balik KL Jumaat nih!! Cuti da hambek.. Harap2 dpt ler balik.. Dah xsabo nak ajak along gi kedai ala2 vintage kt Kajang.. Huhu...

4 comments:

mrs hafiz August 27, 2008 at 8:56 AM  

persiapan raya ke??

selly, ko nakgi kajang kedai kat metro point tu eh..

hrp hamzah iqbal cepat sembuh ya

Ibu_Hamzah August 27, 2008 at 10:09 AM  

ha ah persiapan raya.. sbb nnti ramadhan konfem sibuk dgn baju & kuih raya.. rumah mesti aku lupa nak touch up.. upgrade sket2 je la.. duit pon sipi2 hehhe..

aku xtau kedainya kat mana, tp ala2 vintage la brg2nya.. saja nak servei brg..

skang hamzah iqbal da sihat, cuma still merengek2 lagik..

Ms_MER August 27, 2008 at 1:49 PM  

dh baper taun aku x dpt bunga taww..st menjeles huhu

Ibu_Hamzah August 27, 2008 at 3:24 PM  

heheh aku pon xsangka leh dpt.. slalunya bila tanya panjanggg je alasannya.. kali ni x mention lgsung tetiba dpt lak.. uhuh harus guna taktik camnih!!

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP