Taggie Maria

Heheh taggie dr maria yg dah berkurun aku simpan.. Sebbaik ingat lagik!!


Nama-nama timangan :
angah/charlie (aku sker nama nih)/ selly/ sellymelly/ smelly/ sellynna/ inab/ jeynab/ meknab/ Ina & paling latest - Sal (xsker tau nama nih tp opis baru ni suma panggil nama nih.. mencik ah!! Ops, mil & fil pon pangge nama nih, uhuk.. so ok la, xmencik lagik!!)

baru pasan, manyaknya nama timangan akuh!!

Anda seorg yg :
Sangat la sepastiknya & gile2 bile jumpa dgn org2 yg sekepala.. sengih xkena tempat.. sindrom down to earth kekadang.. monchong tahap klcc bile moody.. pemalu tahap tunduk tgk kuku jari kaki bile time xkenal sesapa.. sibaik xdek cagu hihi..

Insan teristimewa ?? Kenapa dia terlalu istimewa dimata anda :
mak abah (nak kena backhand ke kalau tak anggap dorg ni istimewa?? derhaka tau!!).. yg mewujudkan aku kt dunia nih..
along & akak (Jujen).. tempat aku bermanche (eii geli lak aku nak sebot)
suami & anak teruna sorg.. tempat ngadu kaseh & sayang..

Lagu kesukaan anda :
Twinkle2x little star, satu labah2, ABC, IluvU (Barney).. peberet aku sbb ari2 nyanyi lagu ni dgn Hamzah Iqbal.. Lagu2 moden ni aku dah tak tau dah!!

Makanan kesukaan anda :
Kalu yg masak tu org lain selain aku hihih..

Warna kesukaan anda :
Biru.. eh sat.. coklat.. eh.. tukar cream boleh?? Opss.. aku ni jenis xtetap pendirian..

Sikap yg membuatkan anda stress :
Pushy.. mencik ah!!

Tiga benda yg mesti ader dlm beg anda :
enpon motolola.. yg dah becalar mcm kena pedang samurai
wallet animob.. gambo kucing yg dah kusam + zip syiling rosak (bang, nak purse baru), wallet ni aku clipkan skali dgn pas pekerja, so kira 1 brg je la kan?? pakej nih!
& lipstick avon simplypretty karer natural glow yg ala2 coklat gitew.. apa motifnya? tah la aku pakai pagi jek..

Kali terakhir anda menangis dan krn apa :
Errm.. selasa 29 Julai kot, sbb masa tu aku muscle cramp + migrain.. pastu hamzah iqbal ultramankan aku dari atas sofa.. resultnya sakit belakang aku mcm kena smackdown dgn stone cold.. endingnya nangis ah!! sakit woo.. dah la berat hamzah iqbal 13kilo..

erm aku nak tag sape ek??

aku tag along la.. buat tau long!!

Comments

Popular posts from this blog

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Oh Adik Kedai