Powered by Blogger.

OngKaye..

 Wednesday, September 24, 2008


Testing guna enpon baru.. Tp gambo xclear, tepaksa cerahkan sndiri guna picture manager..


Si kenit yg x reti diam.. asik melalak je 24jam.. Nmpk tak aku tgh pegang ape? hihi..


Ish org tgh kusyuk mengira nih, ade jek nak amik gambo.. Tgk la, grill kedai pon dah tutup hihi.. Cuba teka dah kul bape??


Wahhh tgk nih... tp laki aku kata aku tunjuk mcm ada RM50 jek..


Haahahaha.. nmpak takk?????? Cuba teka bape semuanya???

Time ni kat BP Mall, cadang nak amik Nokia N95 tp errkk, over bajet.. xpe akan ku tungguu... Ada org tu nak amik iPhone tp kena oder dulu & reganya RM3k hihihi, terus batal niat.. So amik la kitorg laki bini N0kia Navigator (6110) sbb memasing kaki bejalan tp slalu sesat.. Pasni kalu sesat lagi xtau ler aku nak ckp ape.. Yg bestnya dlm keta terus buat video call dgn mak hihi, skali bateri abis hahah lawak tul!! Suka la Hamzah Iqbal dpt tgk muka nenek KL ari2.. Slalu dpt dengo sora jek..

Yg tak bestnya, bdk kedai tu donlodkan aku lagu raya byk giler, lagu Alif (sayang2) & budak2 AF6.. Ape kellesss!!!

psst!: nampak muka epi gile kan?? kan??

2 comments:

i'm ソソ September 24, 2008 at 12:28 PM  

ibu hamzah
datang ke blog saya ambil kad raya...
(tak sempat nak pos sebab posmen dah nak bercuti...hehehehe)

mrs hafiz September 24, 2008 at 1:17 PM  

eh org kaya..hp baru nmpak!! :p
org gomen semua sengih smp tinga semlm kan.. hahahah

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP