Powered by Blogger.

Pelabot Sula Mali woo..

 Friday, September 26, 2008



Sblum tu tepek dulu gambo budak tgh eksaited dpt enpon & perabot baru.. hihi.. Abaikan idong jambu airku itu..

Iklan skejap..


Hamzah Iqbal ikut idong aku kan kan kan?? hahaha.. Gambo ni xlawo sbb guna camera no 2, & tgh mlm..

Tibalah masanya untuk update gambo perabotku yg tak seberapa ini..

Sblum tu kita tgk dulu rumah aku sebelum dikemaskini hihi.. cam rumah setinggan..


Tgk anak aku tu da tegolek atas sofa. Sofa sblum ni kt dpn tingkap tapi saja aku dpnkan betul2 ngadap tv..


Ni tiko yg baru dibeli.. Mula2 rega RM90, tawar2 dpt la Rm73 ok la tu.. Saja carik yg kaler cream+coklat, xnak yg merah2 sbb langsir da bunga2 merah..


Ni kabinet yg aku penah post kt entry sblum ni.. Penuh dgn bunga2an.. Aiyarkk, bunga kt pasu beso tu xbeli lagik.. hihii.. togel smacam..


Tiko tu aku letak kt area langsir ni.. See, kalu tiko tu bunga2 mesti sama dgn langsir tu.. xbest la.. Dinding uma aku kaler light pink (pilihan tuan rumah.. sibaik x pink sgt). Opss abaikan sepit rambut kt langsir tu.. hihi..


Menunggu penuh kesabaran.. Masa ni lori da sampai, tinggal nak hangkut barang2 masuk rumah je..


Ni ler hasilnya (actually tiko tu terlebih ke kiri hihi..), Long.. nampak tak pasu & bunga yg kita beli kt Metro Point?? Aku xbli span lagi, aku sumbat dgn paper jek hihi.. sabooo..


Meja Console 1 laci.. kira bleh blah laa.. murahan kan.. so kualiti pon murahan la.. janji aku sker.. Dulang tu bli kt Metro Point gak.. Disebabkan xdek tmpt nak letak dulang, aku buh sini dulu.. Pasni nak campak enpon ke wallet ke kunci keta ke campak je dlm dulang.. Bunga tu bunga sabun yg beli kt Konvo.. Ala bunga yg aku letak kt atas tv sblum ni.. pasan tak?? Alas kaki tu pon baru bli mlm td.. Kunun2 nak carik kaler lain sket, asik coklat je.. Tapi tah nape laki bini ni kalu pilih barang mesti coklat.. Dah terkenan ita.itu kot??


Hihi cam klako lak.. Ni table runner meja kopi tp disebabkan meja kopi asik beralih tempat je aku letak atas tv (refer gambo atas), pastu naik pangkat sket atas ni.. Nanti kena jahit lain la tuk meja console nih.. Adehh, Sabtu ni hari menjait sedonia!!.. Opss abaikan pintu bilik yg xdek langsir.. Da bli bidai jurai2 tu tp tunggu raya baru pasang..



Ni gambo dari jauh.. Dah rupa cam rumah flat je kan?? Cam sempit pon ada.. Abaikan si kenit yg nyebok nak tgk tivi..


Yg ni aku dah ubah sket.. Sofa beso tu aku sandarkan kt dinding.. Yg kecik aku letak tgh2.. (bezakan dgn gambo atas.. & meja kopi yg dah dipusing arah lain).. Abaikan 2 branak yg pengsan itu!! Suma landing atas sofa.. xaci la.. aku nak dok mana??


Ni gambo dari atas sofa.. Huhuh gile lawak aku panjat sofa.. Masa ni Hamzah Iqbal tgh tarik2 kain aku, sibaik x tanggal.. dia pon nak panjat gak..



Ni buktinya...

1 comments:

mrs hafiz September 26, 2008 at 4:40 PM  

cantik dah rumah ko selly..

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP