Ngidam?? ermm!!

Sabtu lepas gi Klinik Min & mintak konfemkan semula baby ni dah bape minggu.. Kalu ikutkan scan, baby still 7 minggu lagi & due insyaAllah 26 Jun 2009.. Oleh itu, ticker terpaksa tukar semula.. Sblum ni ticker dah sampai 9 minggu hihih.. Aku pon dah terkonfius dah.. Susahnya kalu pregnant tak ikut tarikh period.. Adoiii!!.. Cam kawan aku senang je, xyah scan.. Tgk tarikh period pon dah leh tau bile bersalin sbb sblum ni mmg baby dia xdek problem.. mmg ngam2 ikut tarikh period.. InsyaAllah dia pon bersalin nak2 sama dgn aku.. 1 Julai 2009.. Harap2 katil sbelah2.. hihih..

Mabuk?? Yap!! Still teruk.. Bertambah plak dgn ngidam nak cempedak goreng.. Adoii.. Tah cemana ari Ahad lepas bangun2 tido je petang tu terus terbau cempedak goreng.. Padahal abg kata xdek pon bau pape.. Bau durian ade la dia kata hihi.. Siap telan2 liur lagi tau aku nih!! Cam dah terasa kat tekak.. Endingnya suma makanan aku xlalu nak makan.. Pala otak asik terbayang cempedak jekk... Eish payahnya.. Aku bukan ngengada tp seriusly tekak aku ni cam berbenjol.. Suma makanan payah tul nak lalu.. Tp bile muntah xdek plak kuar balik mknn.. Agaknya suma dah jadik lemak kot!!

Satu Parit Raja aku dah round tp xjumpa gak cempedak.. Bukan stakat yg bergoreng.. yg mentah pon xdek lagi.. Merayau rumah org carik yg kat pokok pon xdek gak.. Arghh!! Nape la aku nak mende yg bukan musim.. Tp Aton kata kt bando ada jual.. nak try la gi mlm ni.. Alhamdulillah abg dah x ngajo sbb dah cuti skolah.. Badan menggigil2 lapo tp mknn yg masuk dlm perut suma sparuh je.. yg lagi sparuh aku tgk je kt pinggan. Arghh stress lapo.. bleh gitu ke??

MamaRedzha, tag tu nnti kita amek ye.. asik lupa jek.. Lepas ni kalu kita lupa lagi mama cubit je kita hihih..

Comments

  1. ngidam cempedak grg ke selly, ciannye.. dah dpt dah?

    ReplyDelete
  2. dah dpt dah... sparuh je dpt goreng.. lagi sparuh aku dah bedal dulu hihih..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Oh Adik Kedai