Powered by Blogger.

Tgk ler gambo dulu ye..

 Friday, November 28, 2008

Meh kita tgk gambo org yg melarikan diri dari buat keja.. sanggup gi dengar Wacana Ilmu jejauh kat Fakulti sinun tuu... Padahal tajuknya "LEBAH" je.. tp jgn tgk pada tajuk.. tgk pada isinya... cite psl lebah pon bleh penuh satu dewan kuliah.. Bukan nak dengo pasal lebahnya, tp nak dengo pasal khasiat madunya.. Yang best lagi, pasal khasiat BERMADU.. cehh org suh tanya tajuk yg berkenaan, ramai lak tanya pasal tajuk lain... tp best gak la.. sbb leh buat gelak2 & ngelakkan ngantuk.. Aku plak kena duduk sbelah dokter.. Yg pakai tudung oren tu Ikin, baru lepas bersalin tuuu.. Menten je lawa.. Sbelahnya yg tudung kuning tu Aton & sbelahnya Kaksu.. Dorg berdua nih member2 gi sarap & ngeteh.. Agak2 perut lapar calling2 je ahli mangkuk bumi nih.. Nescaya memasing dah tegak kt dpn pintu..




Yg ni plak gambo mamat yang tengah teberak sampai layan cite Otomen kat tepon ayahnya.. Masa ni kat Toyota Service tgh betulkan buckle seat belt yg rosak (sibaik under gerenti lagik). Disebabkan pampers kt dlm keta, tepaksa la budak ni kepam dulu taiknya sampai sejam.. Sian ek, sibaik xmeragam.. Pastu sibuk2 settlekan bil, terus blah gitu je sampai lupa nak salin pampers.. Endingnya salin kt Petronas.. Yg buat aku jadi hijau mcm hulk sbb tengah sibuk2 aku nak pi buang pampersnya dlm tong sampah, budak bijak ni dah bukak air yang getah paipnya sedap2 tengah aim aku.. Ape lagik, basah lencun dibuatnya.. mmg basah habis mcm aku baru lepas mandi kt stesen minyak.. Basah dari tudung sampai ke seluar.. Naik hantu la aku!! Tengah sejuk2 tu plak abg ajak gi Summit gi mkn McD.. sibaik terubat ati yg kesejukan hihi..




yg ni video si kenit tu kt opis ayahnya.. Ni pepagi lagi sblum gi Toyota.. Teman ayahnya gi buat report sesambil aku ajak dia layan otomen kt youtube..



Tu je la.. disebabkan simkad & memory kad enpon baru aku dah tercicir tah kemana.. so xdek la gambo yg latest2... tunggu la aku rajin baru aku nak update gambo.. Pemaleh rupanya aku nih!!

2 comments:

achee_b165 November 29, 2008 at 11:21 AM  

basah kuyup?? hehe..mcm2 akal la budak nk membesar... pk2 balik kelakuan diorg nie rasa lwk jer..heh!! tomei jer hamzah!!

~mamaREDZHA@p-na~

mrs hafiz December 3, 2008 at 2:07 PM  

boring je kalau budak2 ni yak time tgh seronok berjalan2 kan? heheh
aku sering menhadapi perkara yg sama.. :p

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP