Hamzah Iqbal & AFC

Inilah padahnya kalu ibunya asik konsentrat tgk Channel AFC, anak pon dah terkenan jadik chef tp disebabkan xdek bahan nak potong, Hamzah Iqbal pon gunakan ape yg ada... Pedang Ultraman & Ketapi Thomas & Friends..



Senyap2 jek dia potong ketapi tu kunun2 mcm xdek org nmpk la kot!! Puting still tak lepas.. Yg herannya kt rumah pengasuh tak pernah mintak puting lgsung, balik je rumah mesti jerit2 "nak Putin!! nak Putin!!" Untuk pengetahuan suma, Hamzah Iqbal tak reti nak sebut perkataan yang ada NG.. Contohnya Putin (puting), Ooooyan (goyang), baaaayan (bayang-bayang).. & perkataan lain yg dia salah sebut - balabala (labah-labah).. buka jabu (buka baju) hihihi.. mmg klaka..

Comments

  1. heheh..comel sgt yer ayat2 dia..sure ckp ngn dia ader jer yg mencuit ati..hheheh!!

    ~p-na mama oja~

    ReplyDelete
  2. lawak la hamzah ni!
    sakat dia suruh ckp mesti best ni!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Oh Adik Kedai