Powered by Blogger.

Rindunya kt Hamzah Iqbal..

 Wednesday, December 10, 2008

Aku ada nak kongsi satu audio clip Hamzah Iqbal nyanyi lagu "satu balah-balah" hehehe.. tapi xtau camne nak convert amr ke mp4.. Kat sini xleh letak audio ek?? Adoii..

Tak jemu aku dengar tiap2 hari.. Mesti tergelak tiap2 kali dengar suara Hamzah Iqbal..

Minggu dpn (15hb) aku kena gi Kursus Induksi kt Mersing sampai 20hb.. Huhu rindulah aku kat dia.. Takpelah, aku gi pon bukan tuk suka2.. Itupun sibaik dapat seminggu je, sepatutnya kena gi 2 minggu tp disebabkan aku pernah attend Induksi kt opis lama so dpt la ekskius sket.. Ini pon aku dah rindu kat dia, apetah lagi sminggu.. Adoiyaii!!

Meh tgk video senget (ingatkan nak amik gambo, rupanya terbuat mood video heheh) Hamzah Iqbal masa temankan aku gi Klinik smlm...



Masa ni dia tgh nyanyi lagu "Volare" ikut lirik sesker ati dia jek... Cam klinik tu makpak dia punya.. tp x dengo pon sora sbb aku focus kt muka je, maklum ler salah mood kan hihi..

Volare ni video feberet dia selain dr lagu "we will rock u" version katun..

Aku sker bila dia nyanyi "we will we will rock u" dgn lenggok dia "we wiee.. we wiee.. wuh huww!!

Soooo kiut!!!

5 comments:

RinaRiz December 11, 2008 at 12:52 PM  

mestilah CUTE...tgklah mamanya..hehehehehe :p

**sabo jangan tak sabo**

Ibu_Hamzah December 11, 2008 at 3:05 PM  

ish.. tgk ibunya laaa........ tak patot sungguh :p..

mrs hafiz December 12, 2008 at 11:15 AM  

x bwk bdk kecik tu ke selly..?

achee_b165 December 12, 2008 at 3:59 PM  

amboi..sakan nyanyi nk msuk af ker??
hehehe..

~p-na mama oja~

Ibu_Hamzah December 22, 2008 at 11:18 AM  

induksi tak digalakkan bawak famili.. lagi pun 2minggu, jenuh nak membayo rega hotel heheh... tinggalkan kat kampong jek.. ayahnya pon tgh bz coz stock komputer tgh bertimbun

mama oja, time dia nak nyanyi dia nyanyi.. kang time dia melalak, abis suma note keluar hihi.. interview af pon kena rejek.. hihih..

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP