Baby..

Opsss... Ticker baby-gaga dah berubah lagi coz latest scan doc bajet aku bersalin 16 Jun 2009 hehehe...

So harini aku dah 16 minggu 5hari (4 bulan dah)..

Dah bleh rasa baby gerak & kicking.. Masa buat ultrasound aritu pon dah bleh tgk bukan main lagi dia kick perut aku.. Mmg xreti duk diam, mcm abgnya dulu gak!! Jantinanya tak tau lagi sbb dia kepit la.. Muka pon xnmpk sbb dia nunduk.. Adoii pemalu sungguh anak aku sorg nih.. Abgnya dulu tak reti malu, siap tunjuk pistolnya.. Muka abgnya dulu pon dah bleh nampak.. Ada harapan tak dpt baby girl? hehehe.. Wallahualam.. Aku terima je.. Kalu dpt baby girl, leh la jadik kawan ibu.. Kalu dpt baby boy plak, Hamzah Iqbal dpt la bespren heheh..

Nanti nak mintak tlg abg scankan gambo tu, bleh post kt sini.. Doc ada amik gambo kepala sampai tulang belakang & gambo tangan.. Sooo cute!!

Tapi yang tak bestnya doc ckp baby dah start kick salur peranakan aku (jln keluar) & uri pon dah makin ke bawah.. So dia nasihatkan tak bleh lasak2 coz takut keluar darah.. Aiyoo.. Hamzah dulu pon ada kes uri jatuh gak tp sibaik darah tak keluar.. Harap2 2nd baby ni pon sama... Buat masa ni mmg ada rasa sakit2 gak kat ari2.. Baby tak sabo nak keluar kot!!

Nanti update lagi ek.. Nak kejar tutup akaun nih!! (arini dateline beb!!)

Adios!! Doakan kitorg sihat yee..

Comments

  1. eee..behnyer, teringat kenangan dolu2... p-na pn klu pegnen lg hopefully dpt bby girl laks..bru beh sepasang..hehe!!

    ~p-na mama oja~

    ReplyDelete
  2. babe, seronoknye dah hampir halfway dah ..
    tak kisahla gegirl ke, boboy ke.. asalkan dia sihat kan? tak sbr.. mesti ko sdg bergumbira kan..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Oh Adik Kedai