Powered by Blogger.

Loving Couple????

 Wednesday, April 29, 2009



Dah lama tak bergambo berdua.. Rindu lak rasanya.. Jeles tgk gambo org lain berdua-duaan.. Ni ler gambo yg paling kiut & paling jadik antara gambo2 yang lain.. Mula2 aku nak amik gambo rambut baru aku yg separas bahu, itupun abg yg kerat setelah jenuh meround satu Parit Raja carik kedai gunting rambut.. endingnya kedai tutup.. So tepaksa import apek gunting rambut nih!! Hehehe...

Planning asalnya nak paras bawah bahu, tah cemana bile siap jadi hanging lak rambut aku hihih.. Takpe kalu abg da kata cantik tu, cantik la jawabnya... Redha je la hahaha... Pasni nak suh apek gunting rambut ni buat layer lak.. Jadik tak? heheheh...

Aku ingat mata aku paling sepet, rupanya mata abg lagi sepet dari aku... Baru ler nampak kebulatan muka aku yg embab nih!! Masa ni Hamzah ade kt sbelah tgh merajuk sbb ibu & ayahnya amik gambo berdua hihih.. sian anak aku sorg nih!!

Nanti aku inteprem gambo Hamzah lak entry yg akan datang yeee... Anak aku da makin kurus & makin tinggi, bile angkat tangan nampak tulang jee.. Aduiii sayu ati tgk keadaan dia camtu.. Bln ni bln penuh dugaan.. Tah bape kali Hamzah Iqbal kena demam.. stiap kali tido malam mesti badan dia panas.. pastu nak berbuai je memanjang.. Nak patah tgn aku hayun buai.. Mmg tak galakkan dia tido buai tp time demam itu ler yg dia nak.. Agaknya bile berbuai badan dia rasa sejuk sbb guna buai yg kain berlubang2 tu.. Kalu tido, bukak ler kipas sesejuk mana pon mesti berpeluh2 sampai basah baju dia..

Ok.. nak buat kije... Bye

2 comments:

RinaRiz April 29, 2009 at 10:57 AM  

mia pun makin kurus kering...bila tido tu macam piano je aku tgk badan dia...pipi jangan citer, bulat manjang...ekekekekek.. tak kisahlah, janji sihal wal'afiat. Amin.

Ibu_Hamzah April 29, 2009 at 11:00 AM  

tu la.. aku rasa sbb dorg banyak main la kan.. budak2 biasa la.. tu yg memasing kurus kering.. tp anak aku tu makan pun kureng.. tu yg takut tuuu

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP