Meh tgk gambo meh!


Time ni kitorg x planning pon nak tgk Upin Ipin, tetiba tgk ada 2 bdk notti ni tgh buat promosi filem ni, terus abg bawak kitorg berlari gi beli tiket.. takut tiket abis jek.. Rupanya x sampai 20 org pon yg tgk.. sian dorg nih heheheh.. Sempat la kitorg masuk skali panggung dgn maskot Upin Ipin nih.. Yg kelakonya time dia nak salam2, Hamzah Iqbal leh takut lak, siap nak nangis.. Endingnya abg suh Hamzah Iqbal tabek & Upin Ipin ni pon tabek jugak tp mmg lawak la sbb kepala dorg kan beso, so tabeknya pon dah jadik kelako.. Baru ler aku tgk Hamzah Iqbal gelak.. Ok la cite nih, cuma terlalu ganas tuk budak2 kecik cam Hamzah Iqbal.. Sampai termimpi2 budak tu.. Agaknya mimpi kena kejo sesakse kottt (Raksasa version Hamzah Iqbal)..



Ni gambo makan kt McD lepas shopping kt Care4... Cantek pulak gambo enpon ni padahal slama ni gambo2 yg aku amik cam blur jek.. Aku rasa lighting kt McD tu sesuai kot.. Tudung tu aku beli khas tuk pegi BTN.. Huhu.. tudung murahan jek.. Tak kose aku nak membazirkan duit berpuluh2 ringgit semata2 tuk beli barang yg jarang aku pakai.. Tapi tudung ni mmg selesa la dipakai... Abaikan gigi arnab aku tu ekk.. Trademark tuuu!!~


Begambo kat Pizza Hut Bukit Pasir.. Kitorg makan mewah tul.. Amik set Kiddies Meal (tul ke nama set nih) yg ada aiskrim, milo ais & cheese baked. Pastu abg amik set Pizza super supreme regular stuffed crust ngan ice lemon tea.. Aku lak strawberry ala2 ice blended ape tah nama dia.. Pizza kongsi dgn abg la.. Pastu letak dgn sos cheese baked tu huhuh mmg marvelous.. Pasni kalu mkn kt situ, nak oder yg sama gak sbb mmg puas ati.. Hamzah Iqbal pon mkn banyak sbb sosnya tak pedas pon!! Nyum2... Bile nak gi lagi ekkk??


Ni lak gambo semalam kat GSC Summit Parade.. Tgk XMen Origins : Wolverine.. Marvelous... Ensemnyaaaaa pelakon feberet aku nih, Hugh Jackman.. Mmg dr dulu tergila-gilakan si Jackman ni.. Smpaikan aku penah buat blog psl dia.. Tp aku dah lupa nape aku delete blog tu.. Kebanyakkan cite2 dia pon aku dah tgk.. Tp aku tak ingat aku bli cd ke @ tgk kt tenet.. Heheh kata minat, tp sumanya lupa heehe... Tingat cite Someone Like You.. Huhuhu tu peberet aku.. Mwahhh mmg ensem hihi.. Tp sejak dah ada Hugh Jackman a.k.a suami aku, dah x heran dah si Hugh Jackman mat salleh tu hihihihihiihi.... Kembang ler abg kalu dia baca entri ni.. :P


Tp seriously aku ckp, sepanjang2 2 jam tgk cite nih... Sikit pon aku tak jemu & baby aku pon tak jemu2 menendang perut aku.. Pendek kata, setiap kali ada action yg membuatkan aku tersentak, baby pon tersentak2 jugak sampaikan abg yg kt sebelah pon leh terasa.. Wahhh anak aku minat wolverine jugak rupanya... Endingnya kuar dr panggung aku sakit pinggang heheheh... Opss lupa nak bgtau, kitorg x bawak Hamzah Iqbal coz tinggalkan kt kampung.. Sebab pengasuhnya gi hospital buat regular check up tuk Fibroid.. Harap2 Fibroid Kak Nin semakin ngecut & cepatlah sembuh hendaknya... Amin!!~

Comments

Popular posts from this blog

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Oh Adik Kedai