Temenung jap!!

Ah.. aku dah tulis panjang2 td.. tetiba tak teringin nak post pulak.. Abaikan je la.. Buat makan ati jeee..

Yg pastinya aku nak cite kt sini.. Proses rumah baru kitorg tu dah final, cuma keputusannya buatkan aku tak lena tido.. So aku kena bersabar je la, skurang-kurangnya dlm masa sethn nih.. Adoi, smoga tuhan kuatkan kesabaran aku.. Amin!!~

Erm baik aku letak gambo..

Ni gambo kt Senibong, JB smlm.. abg tingin nak gi sini.. Akhirnya sampai gak.. Best ke kt sini? Tah, aku takut je sbb kt tepi tu xdek pagar.. takut je keta tebabas eiii.. ngeri!! Aku ni air2 ni ngeri sket...


Gambo bando JB dari jauh.. Huhuh sayuupp je..


Gambo budak gemok dr tepi.. Wahh rasa nak geget je lengan aku nih!! Nape tudung aku dgn baju kontra? Sbb aku malas bwk tudung byk2.. Stakat duk tghari Sabtu balik ptg ahad, bawak je la satu tudung.. Opss sticker McD tu utk hamzah yee.. bukan utk ibunya heheheh...


Gambo org siyes kunun2 tgh kusyuk.. Padahal belakon je tuu...


Gambo budak sengih nak amik gambo gak.. Nyebok jek.. tepaksa pakai baby seat beso sbb senang dia nak tido.. Itupun asik melalak nak bukak seatbelt coz nak duk dgn aku..


Gambo budak gemok lagi..


Tergelap sket gambo sbb ngadap matahari.. Masa ni around kul 3 ptg kot!!


Tgk, dia dah buat pangai nak suh bukak seatbelt.. Masa ni gambo ondewei dr BP ke JB.. Huhuh tudung n baju kontra lagi.. Ah, malas nak pk!!


K gambo kt bawah ni masa gi Air Terjun Sg. Bantang kt Bekok Jumaat lepas.. Meh tgk meh..


Budak yang tak sabo nak terjun sungai.. Sibaik ayahnya leh kontrol..


Ayahnya yang over eksaited heheeh..


Gambo si bulat.. Huhu bila da peberet tu.. asik pakai tudung ni je.. Hhahaah.. Tgk ler budak sparuh bogel kt blakang tu.. Kalu ayahnya x pegang, tah kememana dia berenang... Siap kejar katak lagi.. Eiii..

Gambo lelain kt tepon abg.. nenanti ler aku upload.. takdek mood.. Huh!!~

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Oh Adik Kedai