Posts

Showing posts from July, 2009

3 Org kawan aku!!~

Image
Alhamdulillah, 3org kwn aku pun da selamat bersalin.

Vp mmber blog yg aku suka baca blognya, da selamat bersalin baby girl yg dinamakn An-Nur Abriza seberat 3.15kg secara c-sec pd 17 Jun, hari yg sama aku bersalinkan Hadif Daud. Nk tau pkmbgn terbaru baby An-Nur, leh baca blog vp dgn klik kt nama vp sbelah kanan blog ni. Vp melahirkan anak no 2 & anak no 1nya jugak girl..

Yat, bff aku kt KL pun da selamat bersalin baby girl gak yg dinamakan Nor Hasanah Syaheerah seberat 3.5kg secara normal pd 29 Jun. Ni anak no 2 Yat & anak no 1nya pon girl.. Jom tgk babynya yg sihat segar bugar kat bawah ni...



Yg kat bawah ni lak anak bff aku, Abui.. kt bp yg lahir 3.32kg secara c-sec pada 3 Julai yg lepas.. Huhuh.. Namanya Muhammad Idlan Shibli.. Wah wah.. anak memasing suma semangat2 yek.. Abui pon lahirkan anak no 2, & anak no 1nya lelaki...



Thn dpn kita selebret besdei serentak nak? Hehehe.. Yg bestnya.. 3 org kawan aku ni semuanya melahirkan anak no 2.. & anak no 1 memasing sama jant…