Powered by Blogger.

Meh nengok gambo

 Wednesday, August 12, 2009

Meh nengok gambo 2 bradik nih..


Bulat tak saya???


Rocker baru hehe.. kaler pink.. Sibaik da sampai umah baru pasan.. kalu tak mesti abg xjd beli heheh... Senang kalu nak buat keja.. Letak Hadif Daud dlm ni, pepandai ler bawak diri.. Tgk ler ayahnya letak pass keja kt baju Hadif..


Sebab tu nak beli katil tuk Hamzah Iqbal.. tgk la tu gaya dia tido.. Sket sebanyak mesti nak kena sentuh org.. Sentuh adik dia pon jadi laa...


Kena jaga adik.. Mulut Hadif senget2 sibuk nak becakap..


Sayang adik.. Sayang abang..


Kalu da ngantuk sgt, letak je memana... konfem nyenyak.. Tp sbijik cam ayah & abg dia.. Dpt tido 5min pon jd la.. charge bateri.. pastu aktif balik..


Nampak kebulatan Hadif Daud..


Ok meh nengok gambo Hamzah Iqbal pulak.. Skang ni pantang nmpk amik gambo adiknya, mesti dia nak menyelit gak.. Kalu tak dia nak amik gambo sndiri.. Lagi haru..


Amik gambo sndiri?? Tak la, sebok nak suh kamera stand still.. ngade..


Dengan mainannya.. Stiap kali buat bentuk baru mesti nak suh amik gambo.. Ada je kreativiti dia




Gambo comot makan aiskrim.. Rambut pon tak sempat sikat dah nak acekelem!!~

3 comments:

mar!ahaf!z August 12, 2009 at 12:06 PM  

beli la katil utk abg..
kitorg pun br beli utk anak. prepare nak ajar dia tidur sendiri, takut karang berebut lak nak berjemaah tidur bila dah de baby baru.

Ibu_Hamzah August 12, 2009 at 1:56 PM  

sbb tgk blog maria la tepikir nak bli gak tuk dia heehehe..

RinaRiz August 14, 2009 at 10:33 AM  

suta tembam horrrr...aiyakkk...macam gelam... cupcupcupcupcup ciyum dier... ;)

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP