Album Gambo

Huhu lama tak update... Meh nengok gambo meh..

Kat bawah ni gambo Hadif daud 1st time meniarap mlm tadi.. Huhu sungguh eksaited ibunya melebihi tuan punya badan.. Sibaik sempat snap.. Ada la kenangan..


Koleksi Baju Raya.. Tahun ni tema Turqouise (camni ke eja?)


No 1-3 Baju Hamzah, sumanya 8 pasang (ada yg makcik saya belikan), No 4 baju Hadif, 4 pasang, No 5 baju Nike Abang (eleh, kata nak boikot) & No 7 baju saya. Jangan tanya No 6 mana, sebab saya pon tak tau (kes salah label la ni ehheheeh)..


Tahun ni abg pakai baju melayu masa tunang dulu (kaler sama, leh recycle lagi), saya pulak pakai baju tahun lepas yg tak dipakai2 lagi (dulu tak muat, sekarang tidak lagi...). Kat bawah ni ler baju saya, baru je lepas tambah getah kain heheeh (eleh, kata dah muat!)..


Yang kt bawah ni pun sama, cuma penah sekali je pakai pegi opis.. Sayang woo kalu tak pakai lagi!! Batik ni, leh pakai gi opis ari Khamis!!


Kat bawah ni Hamzah Iqbal bergaya dengan baju rayanya.. Lepas tu melalak2 tanak bukak.. Padahal saya just nak cek je muat ke tak.. Tak sempat test masa beli sebab ramai org. Ada selai suar Jeans Hamzah Iqbal tak muat, tapi tak sempat tukar sebab takde masa nk gi bando.. Endingnya abg suh simpan tuk Hadif next next raya huhu.. (Sibaik rega RM19 hehe.. Kes pegi time sales)..


Kat bawah ni pulak masa Majlis Berbuka Puasa dengan Ecovest-U kat Katerina Hotel

Muka ketat semacam, baru lepas nyekek Kebab!


Hamzah snap gambo nih.. Time ni Hadif tak tido lagi.. Sepanjang acara makan2 tu, dia bantai tido.. Senang keja saya.. cuma Hamzah je gi baring kt lantai la, gi langgo waiter la.. adeh, siap org tanya "Anak sapee la nih!!"..

Huhh bukan main lagi si Khalil nganga...



Buat-buat merajuk, padahal lepas amik gambo terus eksaited nak nengok muka sndiri..

Meh nengok gambo Hadif pulak..


Mula2 ready ibu jari..


Pastu terus masuk dlm mulut.. Huhu tak pakai suar sbb baru tuko pempes..


Bile dah syok, mula la mata lalok.. nk tido!!~


Meh nengok gambo laman rumah pulak..


Hamzah pagi2 ajak main beskal..


Mesti round 2-3x dulu baru anto gi rumah pengasuh..


Inilah laman rumah saya yang tak seberapa.. Blom cat lagik.. Luas? Pada saya yang dari kecik sampai ke beso duk rumah flat, memang rasa berbaloi-baloi!! Mebi lepas raya baru nak cat. Ada rezeki nak tiles sampai ke dpn & awning pon nak extend ke dpn gak.. Pagar nak tuko & tiang rumah tu nak buang satu.. Payah beno nak bukak pintu keta.. Hhuhuhu tak salah berangan dulu kan??

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Oh Adik Kedai