Posts

Showing posts from January, 2010

Hobi baru

Disebabkan PC opis ada problem bile sign in blogger.com, so tepaksa la update dari laptop abg yg membuatkan saya sgtlah malas nak upload gambo sbb malas nak carik kabel.. so takyah tgk gambo, baca je la ek..

Kegersangan blog saya ini adalah disebabkan serangan penyakit 'shopping online' yang tiada hentinya menyebabkan saya terabai skejap blog kesayangan saya nih, ditambah pulak pc yang ngade2 taknak support blogger.com, yg membuatkan saya mcm org giler upload gambo tapi asik error jek..

Sepanjang2 kehilangan saya (bukannya ada yg mencarik pon), saya telah didedahkan dengan blog2 yang teramatlah kreatifnya dari segi seni kraf, seni jahitan dan segalanyalah tentang kemahiran. Oleh itu, ianya memberikan idea untuk menjadikan salah satunya hobi saya di masa lapang (oh lapangkah saya selama ini?).. antara yang menterujakan saya adalah (ade ke ayat menterujakan ni?).. membuat tudung.. baju kurung, membuat buttercup tote bag, membuat pencil case, membuat skirt A line, membuat dress ka…

mencik!~

testing 1-2-3

nape pc aku takleh upload gambo.. huwaaa....!!~
mana entry aku tadi? nape tak masuk?