Aktiviti di Hujung Minggu

Ni antara aktiviti2 di hujung minggu..

Masa syok2 menjahit baju kurung japanese cotton tuk pakai gi opis, saya terperasankan maternity shirt saya yg da lama x pakai (ngandungkan Hadif pon saya x pakai).. Disebabkan shirt ni beso giler & sleeveless, saya pon cam konfiden la pas ni konfem xkan pakai lagi.. So inilah hasilnya :



Huhuh jadi seluar tido Hamzah Iqbal.. So girly.. konon2nya nak tambah poket kt sbelah lutut tu.. cam ala2 askar la.. skalinya da lewat mlm sgt.. Kang tak tido budak kecit nih.. Jadi la.. itupun dia xnak pakai.. dia kata "ni suar ibu la.. ibu la pakai!".. ish budak ni, sebab dia tau ni baju saya sbb tu dia kata suar ni saya yg punyer.. manalah muat syg oii..


Yg ni pulak lawatan ke Pizza Hut di malam minggu yang havoc.. Kunun2 nak singgah Care4 skali mencanak2 org sampai parking pon takdek.. So selamat ler duit bile singgah Pizza Hut nih!! (psst long : Tu baju yg ko kasi, aku dah buang rufflesnya.. comeyla.. nampak kurus sket wakakkak)..





Yg bawah ni pulak gambo 2bbranak tgh buat iklan coklat handmade dari bespren saya kt KL.. Yat.. Sedap.. ada cemacam perasa tp x sempat nak merasa semua sbb dikerjakan 2branak ni.. Hamzah punyalah takut habis, siap sketul coklat tu skali harung dia masuk mulut.. Wahh lepas ni leh buat bisnes handmade coklat la ko Yat!!




& semalam sempat la kitorg gi shopping barang dapo kat Care4.. Tetiba tinggin nak buat pizza sendiri tapi malas nak buat roti.. So buat pizza guna roti nan & toppingnya sosej & tuna.. heheh sedapp!! Ptg makan pizza, malam buat kebab tuna pulak.. Pasni nak panggang ayam.. nak buat kebab mcm abg arab kt Arked opis heheh.. Sape nak beli? Saya jual satu keping roti nan tu RM20 hahahah... mahal sebab ada 2 resepi.. pizza + roti nan cheese.. Hahahahahaaaaha.. (gelak org jahat)..


Saya ni lebih suka masak western dr tradisional.. Sebab ape ye murid2??? (sebab western senang, tinggal nak panaskan je dr frozen hehehehehe..)

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Oh Adik Kedai