Powered by Blogger.

Giveaway... wanna be my hot lucky girlz?

 Wednesday, March 3, 2010

Waaahhh harrusss join kalu nak jadi hottttt girlzz.. (hot lagi ke saya nih?)

Meh nengok gambo hot girlz yg dah disensored nih!! (PERHATIAN : ini bukan saya.. Saya taklah seselim dalam gambo ni.. Telan liur jer la verangan nak slim camni hehe..)



Kalu sape2 nak berebut jadi hot girlz macam saya.. Meh pegi sini..

So.. sape2 yg nak menang giveaway nih, digalakkan (baca : harus) ceritakan "why u really wanna be my hot lucky girlz…"

Ni version saya..
'Saya nak jadi ur hot lucky girlz sebab nak merasa/pakai/simpan/tayang dress akak & jugak tudung yg vahh the vazz itu!! Lagipun saya mmg takdek banyak stok dress kt rumah.. tshirt je memanjang.. Abg suka saya pakai dress tapi saya yg da xyakin nak sarung.. rasa cam dari jauh org tgk "wahh bolatnya minah ni".. "eh, minah ni ngandung ke?".. "ish, mcm ler cutting lawo sgt nak pakai dress"... waaahh haruss perasan sorg2 org mengata saya gitu.. Tapi kenyataannya maanaaadee (abg bejaya yakinkan saya)..

Sampai ler akak saya belikan saya dress/blaus di KL & pos pada saya.. baru lerr terasa yakin nak gi memana bergaya sket.. Pendek kata.. kalu dpt dress ni lagi ler naik saham saya (saham keyakinan ye.. bukan saham perasan hehe).. Walaupun ada niat gak nak join kelas online dress.. tapi disebabkan kekangan masa & ketidakstabilan berukband di rumah saya.. saya tepaksa akurr.. kiranya dress ni dapatlah memujuk hati saya yg gundah gulana (& berangan terlebih ni)..

& tudung tu jugak.. wahhh pink kareerr.. ahkak sukerrr!!~

Sekian sudah ayat-ayat power saya..
Semoga akak termakan ayat-ayat terlebih sudah saya ni.. Terima kasseyy!!~

2 comments:

azima March 4, 2010 at 2:50 PM  

salam..
tq kerana sertai giveaway sy.. moga2 ada rezeki & ayohhh naikkan saham sama larikkk..


harus sumpah ajer berukband iteww jadi beruk, boleh jugak jadi penjaga rumah :p

Sellynna March 5, 2010 at 8:13 AM  

hehe.. insyaAllah moga2 ada rezeki lagi.. (sblum ni dpt totebag dari kak zura hehe)..

beruk itu telah lari ke dlm hutan dan menubuhkan band sendiri.. tu yg still dia guna nama berukband.. sibaik la berukband.. kalu berukboys kan buruk bunyiknye.. heheheheh...

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP