Powered by Blogger.

Cite 2bradik

 Wednesday, June 9, 2010

Hadif Daud dgn laci memang tak boleh dipisahkan.. Tak caya? Cuba tgk nih..



Percubaan pertama..


Percubaan kedua..

Pergh.. tu pon ada percubaan untuk masuk dlm laci sbelah tu.. siap dah masuk & dah nak tutup laci tu.. Adeh, anak sapoo laa nih..

(Percubaan-percubaan di atas telah diawasi sepenuhnya oleh Incik Hel yg berada di luar kawasan gambar.. Sempat jerit kt dia suh tunggu dulu, amik gambo dulu baru kuarkan Hadif hehehe..)..


Hamzah Iqbal pulak sudah diberi mandat untuk mengambilalih tugas mengumpul Lego yg sblum ini dimonopoli oleh Incik Hel.. Oleh itu, dgn secara rasminya, barang2 Lego telah diserahkan ke Hamzah Iqbal untuk digodek2..

Dan ini hasilnya..

"Ibu.. ibu.. tgk la ni.. erghhh.. ergghhh!!".. kata Hamzah Iqbal
"Awak, tgk la anak awak ni angkat berat!".. kata incik Hel pulak

Saya pun toleh la..


'Wahhh abg angkat berat yee!"...

(Tayar keta lego digayakan seperti dumbell. Comel kan??)..

......................

Masa kejadian di atas, kitorg tgh tgk cite ni :


Avatar, The Laste Airbender.. bukan avatar yg kaler biru tu tauu!

Sian Incik Hel, tepaksa layan soklan2 buruk (buruk ok, bukan bodoh) oleh bininya..
Cth soklan buruk :

"Aang ni mmg dlm cite ni dia kecik je ke? Tak besar2 mcm Goku?".. ape kes goku masuk dlm ini filem hahah..

"Nape Aang tu tak berenang je masa dia dok atas Lion Turtle tu? Gi nyelam boleh pulak dlm laut tu..!" Huhhu itupun saya boleh jadikan isu hahah..

"Avatar ni pmpuan pon ade ek? Bukan lelaki je leh jadi avatar?" huhu isu gender nih!

"Binatang ni (Appa) sape punya? Zuko ke Aang?" Wahhh harus saya amik berat hal kebajikan binatang ni.. heheh..

Pape pun, thanks tu Incik Hel.. Daripada saya tgk gitu2 je Avatar ni.. Sampai la last episode ni, dia sanggup melayan soklan2 saya ni.. Rasanya dia yg lebih eksaited nak cite dgn saya hehe..

---------------------

Haritu tgk cite nih :


The Princess And The Frog..


Tgh layan baekk punya, tetiba si Hamzah Iqbal bersuara..

"Ibu... bukak la cite katon!"..

Errr.. tak nampak kekatunan ke cite nih? Ke nampak sgt keperempuanan??

Ok la.. ok la.. nnti ibu bukak cite otomen ekkk...

Cis, nak layan feeling princess-princess pon tableyy!! Huh!!

0 comments:

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP