Selepas tengok cite 'Table For Three' & 'Lie To Me', tiba-tiba saya suda jatuh cinta sama ini 'Brandon Roth'




Ohh tajam benau matanya tu.. Cam tecocok jantung saya..

Oh yep, dia lah yg jadi superman tu... Ensem ekk?? Hik..hik (tetiba saya yg over..)



Tapi, incik Hel la sebenau-benaunyer superman saya.. hwaa..hwaa..hwaaa...

(Pesanan penaja, cerita2 diatas 'kecuali' superman adalah tidak sesuai ditonton oleh anak-anak dara.. Sila jauhkan diri anda dari mendonlod cerita2 tersebut.. Bahaya untuk kesihatan!)

Table for three berjaya membuatkan saya sakit atiiii dgn budak 2 eko tu.. Sibaik hero saya ni cool jek..

Lie to me pulak berjaya melelehkan air mata saya yg sentiasa ready untuk meleleh nih.. lebih2 lagi tang dia focus anak si Sam ni melambai dari dlm butik.. Perghh rasa cam 'spark' dlm dada.. Tu la.. Mason, sapa suh ko lepaskan Sam pergi.. Ko jugak yg menyesal kendian hari.. Cewah..

K, nak tido dulu.. Hero bertiga tu dari tadi kongker tv.. Tepaksa la melarikan diri membawa hati yg luka lara (baca : boring) masuk bilik.. Sibaik ada laptop & hardisc meneman yg setia..

Huwargghh!! Sangap cam hape, kapatebang pon leh buat uturn.. Adios..

Salam!!~

Comments

Popular posts from this blog

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Oh Adik Kedai