Powered by Blogger.

CIte Hamzah Iqbal pulak

 Tuesday, July 13, 2010

Disebabkan selalu dikelilingi org2 yg rabun, Hamzah Iqbal mula me'request sesuatu..


Spek yg 1st ni cam comey la pulak.. Tapi tiba2 dia tak berkenan...


Yg ini jugak dia berkenan...


Abg ensem dan adik gebu...


Spek Ben10 yg ada berjuta2 cop jari kt cerminnya.. sejuta kali jugak dilap tapi tak penahnya bersih..


Seorang lelaki berusaha mencarik sesuatu dalam poket doraemon..


Oh, rupanya ada anak lelakinya dlm poket itu.. Kesian..!~


Cite best, sarat dgn mesej kasih syg.. I lufff it! Suka cite mcm ni bebanding dgn Upin Ipin-pengembaraan geng sbb upin-ipin tu penuh dgn adegan ganas.. Ngigau2 anak i tau!


Despicable me.. i lufff it too.. Abaikan bibik yg tengah dukung budak tu ye.. Cite2 camni sesuai ditonton kul 8 mlm ke atas, time Hadif ngaruk nak tido.. Kasi susu sebotol, tepuk2 sket.. Nanti belayar la dia.. Cuma kena ada kekuatan otot la sebab kalu cite ni sejam, sejam la ko kena dukung dia.. tepuk2 dia..

--------------

Saya perasan Hamzah Iqbal suka melukis.. Jadi saya pon testing la kemahiran melukis dia..


kiri tu lukisan Hamzah.. kanan tu saya.. Jgn gelak.. kucing saya gemok dan ada 2 kaki jek.. Tinga pon cam arnab.. Hahah tiba2 takleh imagine rupa kucing.. Kucing saya tgh bejalan.. Kucing hamzah leh duduk lak..


Kiri hamzah iqbal.. Kanan saya.. Hamzah tanya saya "Kita lukis gamba nenek2 ye bu?" hanya disebabkan saya suh dia buat rambut pusing2..



Kiri hamzah.. kanan saya.. Keta hamzah baru je turun dari bukit.. keta saya dah kt highway..


Kiri hamzah.. Kanan saya.. seperti biasa.. binatang saya suma gebu2 belaka.. cam kambeng ek? Perasan tak ada bulat kt lukisan Hamzah.. dia nak tulis "DOG" tp tak tau.. So jadi la camtu.. Dah cam tulisan rahsia lak..


Yg ni saya terpaksa layan dia lukis.. Sebab dah merengek2 nak suh lukis gambo famili.. Mula2 saya lukis belah kanan.. ada saya, Incik Hel, Hamzah & Hadif Daud.. Pastu dia merengek lak nak suh lukis gambo nenek.. So saya lukis la gambo nek yang, atuk K & Makde..


Pastu merajuk nak suh lukis gambo rumah.. Haa amek ko.. Cam budak sekolah rendah saya lukis.. Itu pon merajuk lagi..


Ibu.. nak resakse... Nah amik resakse cacat nih..


Nak otomen pulak.. Nah otomen ramping.. cam ada breast lak hahaha..

pastu nak ni.. nak tu...

terus saya simpan hahahahhahaha...

0 comments:

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP