Fabric Giveaway by Little Mama

Masuk-masuk je blog Lynn Nasir, ada cite pasal fabric giveaway dari LittleMamaDiary.. Banyak giveaway yang saya tak dapat masuk, samada disebabkan bizi @pun tadek line tenet kt rumah (Incik Hel bawak gi kelas).. so ape kata kali ni try pulak.. tuah badan sape yang tau kan??
----------------------------------------


fabric giveaway big banner Fabric Giveaway by Little Mama

Ada syarat2nya.. Saya copy paste ye..

----------------------------------------

1. Buat entri ringkas di blog entee tentang Fabric Giveaway ni – kena letak banner giveaway dan link ke contest page ini – http://littlemamadiary.com/fabric-giveaway-mama/ (Sudah)

2. Letak link co-sponsor dalam entri – http://littlemamalove.com (Sudah)

3. Letak banner Fabric Giveaway versi kecik kiut ni kat sidebar blog dan link ke sini (Sudah)


fabric giveaway small banner Fabric Giveaway by Little Mama

4. Tinggalkan komen yang anda join Fabric Giveaway beserta permalink ke entri anda. (Ni jap lagi kot)

Senang je kan? Kalau malas copy paste pun boleh. Tak perlu karang ayat bunga-bunga daaa.

Satu Penyertaan Dapat 1 Tiket Lucky Draw

Sebab Fabric Giveaway ni jenis lucky draw.. entee boleh dapat extra tickets kalau rajin buat benda di bawah. Yang ni TAK WAJIB ye entee semua. Suka hati nak buat ke tidak. Kalau yang memang dah follow blog ana ni memang dapat 2 tiket la kalau masuk. So, kelebihan kepada existing kawan-kawan followers la ye.(Sudah follow gak)

1. Follow Little Mama Diary – http://littlemamadiary.com (Sudah)

2. Follow Izzah Sazahly – http://www.izzahsazahly.com(Sudah)

3. Follow Little Mama’s Love Updates - http://littlemamababyboutique.blogspot.com (Sudah)

Blog nombor 2-3 tu blog baru so kena promo sikit. Kalau dah buat mana-mana 1-3 email your Google ID ke admin[at]littlemamadiary.com. Jangan lupa mention jugak dalam entri okey.

So kalau buat semua tu maksimum dapat 4 tiket lucky draw! Entee mau?

Hadiah akan diberikan kepada beberapa orang yang bertuah. Belum decide berapa orang akan dapat sebab belum ukur kain ada. Minimum yang akan dapat hadiah 6 orang. Maksimum tak tau lagi.. mungkin ada lagi fabrik lain sebagai hadiah.. jika ana jumpa lagi dalam gobok ana itu.. he..he

Kain cotton ni ada local made, ada Chinese cotton dan ada jugak satu tu Japanese cotton! Mahal gak tu. Boleh la kalau nak buat baju anak atau apa-apa craft macam bag ke.. sarung bantal ke.. alas meja ke.. apa-apa je la . Ukuran kain dalam 1-2 meter camtu.. ada yang lebih rasanya…..

Tarikh Tamat Fabric Giveaway : 17 September 2010

Mari la ramai2 join giveaway nih.....

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Oh Adik Kedai