Powered by Blogger.

Gambo Raya..

 Friday, September 24, 2010

Lagi gambo raya..


Gambo famili.. ini lah kitorg 3 bradik je.. suma pmpuan..
Dari kiri.. Saya, mak, along, abah & akak (adik bongsu tau bukak kakak saya)



Begambo dengan budak2.. Saya paling eksaited sebab terbayang-bayang ada anak pompuan hahaha.. Tu Mia Lila, anak along.. tapi saya dah anggap macam anak saya gak..
Dari kiri : Mia Nurkhalilah, saya, Hamzah Iqbal, Hadif Daud, akak, mak & Wanie (sepupu saya yang mak saya dah jaga sejak baby lagi)



Loving Couple.. Cik Mia & Incik Baba..


Nampak je seriyes mak saya ni.. Memang kalu amik gambo je tetiba otometik jadi seriyes padahal sblum tu siap gelak2 lagi.. Tengok la gaya nasyid anak beranak nih.. Sampai Mia Lila pon tepuk dahi.. Baju sponsor dari akak yg diterbangkan khas dari Sarawak (Bile nak sponsor baju aku lak kak??)..


Tengok.. Cik Mia dah start buat gila-gila..



Kitorg pon termasuk gak jadi gile-gile.. Hahah...

2 comments:

Lynn Nasir September 25, 2010 at 8:54 AM  

hahahahaha..nenek naik bmx tak tahan betul, muahahaha! mesti sampai masuk mimpi aii mlm ni taw :p

kem salam kat makcik ye, selamat hari rayeeee ^^

Sellynna September 27, 2010 at 8:35 AM  

haha insyaAllah nnti saya sampaikan salam..

mak saya tu mmg camtu.. kalu ada gelongsor, rasaya dia yang main ngalahkan cucunya..

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP