Cite 10.10.10 & cite dah basi..

Untuk sape-sape yang komplen blog saya tak update tu.. Haa amek korang.. Biar berdarah mata korang tengok gambo2 kat bawah ni hahahahahha.. (taip je cam tengah gelak jahat.. padahal sopan je terkemut-kemut kt sini)..



Ni Entry 10.10.10 aritu yang tak sempat saya publish... Ahad tu kami kena kerja kuat sebab ada Majlis Konvokesyen Kali ke 10.. 8 Julai haritu pon dah Konvo Kali ke 9 (Baca entry ni), Grup kami biasalah jaga bab2 makan.. so seperti haritu gak kami kena jaga grup bodyguard/pengiring, Polis trafik, driver VIP, Palapes & Brassband.. Havoc skejap sbb target yg dtg around 100 org, tapi aritu terlebih sampai 300 org.. pergh mmg double la keja kitorg.. Tapi.. atas dasar APA YANG PENTING.. KERJASAMA... semuanya dapat disettlekan dengan SMOOOOTTTHHH jee... Contohilah kami hahaha....

Ni ada gambo keta Lamborghini TMJ baru kami... Nak begambo dekat2 tak boleh (segan pon ada).. begambo la jauh2... Keta ni tak disuggest untuk org rendah.. sebab jenuh nak tarik pintu hahahaha...





Ok stop Konvo...
Ni cite pasal Sabtu.. sehari sebelum Konvo.. saya buat niii...........


Adunan yg dah naik 2x ganda.. yeeeaaa berjaya.. Walaupun takdek digital scale (main campak2 & agak2 je)..



Bulat-bulatkan ikut style sifoo... Jgn gelak tengok ada yg beso ada yg kecik.. spatutnya kena timbang sblum dibulat2kan.. Tp yg nak makan family kan.. So pedulik ape..


Ada robot enterprem.. Ni robot final projek Incik Hel.. Dia pon lapo nak roti...


Roti Bun manis.. Dalam ada butter.. bhgn atas, gunting2 & letak butter & tabur gula.. Yee.. saya guna tudung periuk je sebab dulang oven saya ada kt rumah Abui hahahah... kes bakar roti aritu kt rumah dia.. terus tertinggal..



Bun manis selepas dibakar.. nyum2.. Makan panas2... terus abis..


Ni bukan hangus ye murid2.. ni roti cheese.. lepas masak terus sapu butter, tu yg bekilat2 itamnya.. Atasnya gunting2 gak tapi letak cheese & tabur gula.. Pun abis lepas kuar dari oven..


Bun sosej khas untuk Hamzah... tapi sayang.. dia makan sosejnya je.. sabo je la..



Muka org lapo.. breakfast roti je hahahah... Hadif enterprem dalam buai.. Kepenatan...


Ok abis cite Roti..
Cite pasal dua org budak bertuah ni pulak..

Budak dua orang ni dah dipotong rambutnya..
Hamzah dah gondol abis.. gambo kt bawah ni gambo potong kali pertama.. Skang dah kali kedua.. Dah tersilap tapak.. terus memasing gondol termasuk Hadif hahah... Jom saksikan..


Muka budak tak reti dok diam.. Sampai side burn pon ter'burn' di buatnya...



Suka buat muka camni.. geram saya.. Time kita click tu laaa dia buat muka..



Selepas kena marah... Ni baru lepas mandi.. Tengok Hadif enteprem belari kulu kilir..



Senang je nak potong rambut budak ni.. Tak macam abgnya.. Dia diaaammm je..


Dapat upah susu...



Time ni wpun dah potong tp still nmpk ada rambut lagi... Tp sekarang.. adeh.. da tak bape ensem dah..




Suka naik menatang ulat ni.. Pastu kayuh guna kaki tuk gi sana sini.. Abaikan rumah yg cantek tu ye..



Sesi golek2 kutip benang...






Aksi mat rempit junior.. Ish kecik2 da ada bakat.. Harus kena sebat ni hahaha...


Haaa puas? So kalu saya tak update dlm masa errrr.... errr... 4 bulan tu.. kira terbayar la ye... Hahahaha....

p/s : diupdate dalam keadaan kelamkabut.. kira ok la update camni kan.. Hahha..

Comments

  1. comelnya kuda biru tu..suka tgk mat rempit tu, sweet je hahaha..mcm anak pompuan pulak sweet gitu :p

    ReplyDelete
  2. potong ajer ikut suka hati rambut tue..Idris pon pernah burn side burn dia... kekekeke, kecik lagi comot sikit pon tak per :p
    ~ zuhud katanya :p

    ReplyDelete
  3. lynn.. kuda biru tu beli sekenhen je.. kuda + lego satu kotak beso tu baru RM50.. mmg puas la dorg main.. tp eko kudanya dah tanggal hehe.. mmg sepanjang beraya aritu tak penah pon teka betul.. suma kata anak kita tu girl.. tu yg ayahnya potong rambut kasi ala gentlemen sket mukanya...

    kak zura.. sbenonya ayahnya da tersalah tapak.. tu yg gondol palanya.. rambut gondol ok lagi.. tp side burn gondol... adoi cam toyol je rupanya...

    ReplyDelete
  4. wahhh cool jer adiknya tuh potong rambut yer... seronok menggondolkan kepala budak ni kikiki

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Oh Adik Kedai