Hepi Besdei & Le Sac Dress

Sebelum mula bercerita.. Saya nak wish dulu kat anak bujang saya..


Selamat Hari Lahir Sayang....
Ibu doakan Muhammad Hamzah Iqbal sentiasa dilindungi & diberkati lehNYA..
Jadilah anak yg soleh.. anak yg beriman.. yang menghormati org tua..
Jadilah anak yg bijak.. anak yang berilmu.. yang sentiasa bahagia..

Ibu doakan yang terbaik buat abang...
I Luv U... Mwah..

note : rambut panjang time raya aritu.. skang da gondol..

-----------------------


Hadif Daud interprem.. suka tengok gambo ni.. time raya gak.. Rasa nak cium je mamat nih.. Ohh.. rindunya kat dia.. bilalah nak balik nih..

-------------------------------------------

Owh.. ok.. pempuan gemok sudah inteprem..

Ni nak tunjukkan pada Kak Zura jahitan Le Sac Dress untuk Kelas FOC Online yang saya dah siapkan..

Disebabkan sambil potong kain.. sambil jahit.. sambil main kejar-kejar dgn Hadif Daud.. So jadilah blaus yang ala kadar nih..


Digayakan dengan cardigan & seluar slack.. Kalau nak tido malam, tak yah pakai slack pon takpe.. tp tak jamin la dpt tido nyenyak haha... Tali diganti dengan riben organza yg melambak2 kt rumah.. Skali tgk cam baju ngandung pulak hahaha.. lantak la...


Ni gambo full.. sila letak muka masing2 kt posisi yg sepatutnya ye untuk menggambarkan keadaan yang sebenar hahah.. Masa ni cam org giler sbb nak set self timer lagi, nak letak henpon lagi, nak berlari posing2 lagi.. nak elak dari Hadif Daud lagi.. Endingya enpon jatuh berderai.. kamera pon ada tingtong sket.. ini pun kena ketuk2 dulu baru bleh on.. Incik Hel & Hamzah Iqbal tadek time ni.. ikut ayahnya gi ngajor...

Ok la Kak Zura.. tadek yg 'lain dari yang lain' yang Kak Zura request.. mmg saja siapkan cepat sbb pas2 ni konfem tadek masa sbb Incik Hel dah nak final exam.. Tp gayakan dengan cardigan mmg sangat-sangatlah sesuai.. Lagi cantik kalu pakai tali pinggang yg ala2 tali tu..

Fuh.. lega dah siap satu assignment hahaha...Korang bile lagi?

Comments

  1. loh..ada free online class ke? hmm..

    enpon kita pun dah mengong sikit..mana nk cekau duit beli iphone ye..haha!

    ReplyDelete
  2. waaa..shantek la lynna...tadek pun macam blouse org mengandung..tapi kalau bebetol ngandung ape salahnye kan...princes smua dah besaw dah..ahaha...
    btw epi besday ye hamzah iqbal...muah dari acik tomei... besaw nanti jadik anak yang soleh.. gaji besaw..keta besaw..lepas tu pinang anak acik ye..ahahahahah

    ReplyDelete
  3. lynn... lynn kan niaga.. insyaAllah ada untung lebih, leh bli iphone4.. kalu lynn nak masuk kelas online, lynn pegi kat azimaDIYshop.. ada kt link kita sbelah kanan tu..

    tomei.. utk org gebu cam kita ni mmg la nmpk cam ibu ngandung hahah... mmg princes suma da beso.. tp gaji tak beso2.. tunggu dulu baru tambah lagi sorg.. mmg tgh planning, untung2 dpt girl. bestnya.. thanks doakan tuk hamzah iqbal.. ada rezeki dapatlah kita berbesan hahahah...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Oh Adik Kedai