Posts

Showing posts from November, 2010

Kek

Image
Aktiviti saya di waktu 'tak berapa senggang'.. (sbb mmg tepaksa memfree'kan masa wpun pack)..


Ni yg belajar kt kelas..




Yg ni buat kt rumah sehari selepas kelas..

-----------------------------------------

Nnti aku update kendian.. aku rasa stress terkenangkan certain2 org yg asik diaaaaaaaaaaaaaaaaaaa je yg teraniaya...........

--------------------------------------------

mebi aku tak praibetkan blog ni.. aku sayang.. sayang.. sayang.. sayangggg sgt blog ni..

--------------------------------------------

chao.. sblum aku muntah darah!~

Akhirnya..

Oh.. da pikir masak2..


Tak sanggup aku delete blog ni..

Aku private je la..

Lega..


Agak2 la.. kalu ada yg nak baca.. kalu ada la.. tinggalkan email ye.. & bgtau nama..
& Aku prefer org luar...

Today is the day..!~

Terima kasih pada sesiapa yang telah mempromote blog ini pada orang2 yang sepatutnya..

Dengan ucapan Bismillah.. saya akhiri blog ini...

Amin!~ Semoga jumpa lagi di dunia siber..

Bye blogku tersayang..

Bye kawan2ku.. terima kasih kerana support saya selama ini..

Hanya Allah s.w.t yang mampu membalas jasa2 kalian..


p/s : sungguh lebat hujan di luar sana selebat hati saya..




End..

Hoii haii...

Image
Caption : Letak gambo Hadif Daud bagi mengubat hati yang lara..
Caption : Abaikan gambo bakul baju tak belipat tu ye.. takyah la zoom in sebab takdek spender/bra dalam tu..

Rindu lagi tak sama ini orang?? Saya pon rindu sama kamu.. tapi hari ini saya agakkkkkk suram sikit.. Sebab ada kes.. Takpe la len-lenkali la saya cerita.. Lagipun blog ni kan DAH MACAM BLOG TUK TENGOK SAYA UPDATE TIME BILE.. TIME KEJE KE TIME TAK KEJE....

Pedulik ape.. Kalu saya banyak keja takkan saya sempat update blog ye tak? Pikir ah sikit.. jangan pikir guna pala lutut.. jangan kata lu pikirlah sendiri tapi endingnya lu kantoi beciom molot dengan pompuan lain.. Pikir la saya update blog saya ni untuk ape.. kenapa & macamana...

Kalau saya update blog sebab nak duit... rasanya selama ni tak penah pon saya dapat duit nuffnang... Saya pon tak gila masuk blog2 orang semata2 nak suh orang tu masuk & click iklan nuffnang saya... Saya masuk blog seseorang bersebab... sebab saya sukakan blognya.. Bukan sebab duit …

Flashback!~

Kat Lab, ado kursus Powerpoint.. Untuk mempowerkan lagi powerpoint saya.. Agak2 pasni nak buat slideshow ke kejadah yg lain ke.. sila jangan bagi saya buat.. sebab saya lagi banyak buat/carik gambo kartun dari belajar.. haha..

-----------------------------

Ok sesi memflashback kejadian berkaitan anak2..


"Ibu.. pandai tak abg Hamzah buat nih?"
"Pandai pun anak ibu...!"
"Cakap la... 'macam ni la anak ayah'!"...

Erk... ye la.. ye la.. anak ayah..


...............................

"Kenapa ibu dengan ayah pukul Hadif?"
"Kalau Hadif nakal, baru la ibu dengan ayah pukul Hadif!"..

Kebetulan Hadif sepahkan mainannya..

"Hadif.. angkat balik mainan ni suma!"

"Haaa... tu Hadif da nakal.. cepat la bu pukul Hadif!"..
"Ish.. budak nih!"

------------------------------------


"Ayyaahhh!.."
"Ayaaaa....."

"Abangggg!!"
"Abbbaaaannnnggg!"

"Ibuuuu..."
"Bobok!!!"

Bobokk?? nak kena Hadi…