Powered by Blogger.

Kek

 Tuesday, November 30, 2010

Aktiviti saya di waktu 'tak berapa senggang'.. (sbb mmg tepaksa memfree'kan masa wpun pack)..


Ni yg belajar kt kelas..




Yg ni buat kt rumah sehari selepas kelas..

-----------------------------------------

Nnti aku update kendian.. aku rasa stress terkenangkan certain2 org yg asik diaaaaaaaaaaaaaaaaaaa je yg teraniaya...........

--------------------------------------------

mebi aku tak praibetkan blog ni.. aku sayang.. sayang.. sayang.. sayangggg sgt blog ni..

--------------------------------------------

chao.. sblum aku muntah darah!~

Read more...

Akhirnya..

 Monday, November 29, 2010

Oh.. da pikir masak2..


Tak sanggup aku delete blog ni..

Aku private je la..

Lega..


Agak2 la.. kalu ada yg nak baca.. kalu ada la.. tinggalkan email ye.. & bgtau nama..
& Aku prefer org luar...

Read more...

Today is the day..!~

Terima kasih pada sesiapa yang telah mempromote blog ini pada orang2 yang sepatutnya..

Dengan ucapan Bismillah.. saya akhiri blog ini...

Amin!~ Semoga jumpa lagi di dunia siber..

Bye blogku tersayang..

Bye kawan2ku.. terima kasih kerana support saya selama ini..

Hanya Allah s.w.t yang mampu membalas jasa2 kalian..


p/s : sungguh lebat hujan di luar sana selebat hati saya..




End..

Read more...

Hoii haii...

 Thursday, November 25, 2010


Caption : Letak gambo Hadif Daud bagi mengubat hati yang lara..
Caption : Abaikan gambo bakul baju tak belipat tu ye.. takyah la zoom in sebab takdek spender/bra dalam tu..

Rindu lagi tak sama ini orang?? Saya pon rindu sama kamu.. tapi hari ini saya agakkkkkk suram sikit.. Sebab ada kes.. Takpe la len-lenkali la saya cerita.. Lagipun blog ni kan DAH MACAM BLOG TUK TENGOK SAYA UPDATE TIME BILE.. TIME KEJE KE TIME TAK KEJE....

Pedulik ape.. Kalu saya banyak keja takkan saya sempat update blog ye tak? Pikir ah sikit.. jangan pikir guna pala lutut.. jangan kata lu pikirlah sendiri tapi endingnya lu kantoi beciom molot dengan pompuan lain.. Pikir la saya update blog saya ni untuk ape.. kenapa & macamana...

Kalau saya update blog sebab nak duit... rasanya selama ni tak penah pon saya dapat duit nuffnang... Saya pon tak gila masuk blog2 orang semata2 nak suh orang tu masuk & click iklan nuffnang saya... Saya masuk blog seseorang bersebab... sebab saya sukakan blognya.. Bukan sebab duit ok... Baik saya masuk MLM kalu dah kemaruk sangat nak buat duit.. Time opis pon bleh blah carik downline, bukannya orang nampak (Orang2 MLM tolong jangan kejar saya.. saya mmg tak layan MLM2 ni.. ni perumpaan saja ok.. )

Oh nampak sangat saya tengah down sekarang ni.. Kadang2 rasa macam nak privatekan je blog ni.. atau paling drastik delete terus.. Tapi seriusly saya sangat-sangat-sangat sayangkan blog ni.. Bila boring (Baca : TAKDE KEJE) saya bukak balik, baca balik dialog2 anak saya.. baca balik perkembangan anak2.. boleh menitik tau air mata.. kalu korang tak rasa macam ni.. saya nak buat camne kan.. sebab ni kisah hidup saya.. anak2 saya.. bukan anak2 korang pon.. konfem la hati korang tak terusik!

Dah bertahun2 dah saya berblogging.. dari zaman- Keynab, gobokbaju, mysellynna, iluvhim, tah ape2 lagi nama blog saya tah.. Blog2 tu suma pon ditutup sebab 'dihack', cite zaman2 becinta, zaman2 anak dara dulu, zaman2 naif.. sampailah zaman2 dah ada anak sekarang ni.. Sayang wooo...

Ada tak dorang sedar, walaupun saya berblog diwaktu keja (menaip pon tak la sampai setengah jam).. sekurangnya saya tak mengular ke tempat lain.. bos nak jumpa saya.. saya still ada kt tempat saya.. bos nak report.. saya siapkan.. bos nak itu ini.. hantar dokumen, amik dokumen.. saya adaaaa je kt meja saya... sedia berkhidmat untuk bos & kompeni (ayat takbleh blah)..

Tapi tolong jgn cakap yang bukan2.. jangan samakan saya berblogging macam saya berfacebooking.. Siyesly, saya lebih sayangkan blog saya dari facebook saya.. nak delete facebook, saya tak kisah.. tp janganlah suruh saya delete blog saya.. mau berdarah saya kerjakan..

Eh.. ni kalau ada yang tersalah baca.. mesti dorg kata Incik Hel yang suh saya tutup blog/facebook ni.. Heheh taklah.. Incik Hel tak pernah pon halang saya.. tapi kena tau batas2 seorang isteri & seorang ibu... Saya tak maksudkan Incik Hel..

Sape makan cili dia la terasa pedasnya.. Maklum lerrrr dah makin ramai silent reader kat sini.. takde perasaan bangga pun.. Saya suka berkawan walaupun secara maya.. tapi saya lagi prefer silent reader orang luar dari orang2 dalam.. Bahaya beb!!~ Kerjanya nak memutar belit je.. Daripada saya dok cite yang best2.. cite hobi.. cite anak.. tak sepasal sebabkan sorang.. saya terngumpat kt sini..

Bukan.. ni bukan blog untuk mengumpat.. sebab mak saya pon baca blog ni.. suami saya baca.. kakak saya baca.. adik saya baca.. Saya hormatkan dorg.. dorg nak tau perkembangan kami anak beranak kt sini.. yang jauh dari dorg.. Bukan nak dengar saya maki, ngumpat, perli.. Bukan.. tapi mintak maaflah.. harini hari moody saya...

So chow! (abis camtu je.. malas nak pikir2 lagi)..

Read more...

Flashback!~

 Wednesday, November 24, 2010

Kat Lab, ado kursus Powerpoint.. Untuk mempowerkan lagi powerpoint saya.. Agak2 pasni nak buat slideshow ke kejadah yg lain ke.. sila jangan bagi saya buat.. sebab saya lagi banyak buat/carik gambo kartun dari belajar.. haha..

-----------------------------

Ok sesi memflashback kejadian berkaitan anak2..


"Ibu.. pandai tak abg Hamzah buat nih?"
"Pandai pun anak ibu...!"
"Cakap la... 'macam ni la anak ayah'!"...

Erk... ye la.. ye la.. anak ayah..


...............................

"Kenapa ibu dengan ayah pukul Hadif?"
"Kalau Hadif nakal, baru la ibu dengan ayah pukul Hadif!"..

Kebetulan Hadif sepahkan mainannya..

"Hadif.. angkat balik mainan ni suma!"

"Haaa... tu Hadif da nakal.. cepat la bu pukul Hadif!"..
"Ish.. budak nih!"

------------------------------------


"Ayyaahhh!.."
"Ayaaaa....."

"Abangggg!!"
"Abbbaaaannnnggg!"

"Ibuuuu..."
"Bobok!!!"

Bobokk?? nak kena Hadif nih...

------------------------------


"Ibu.. abang Hamzah da pandai buat nih"..
"Haaa bagus la camtu"..
"Cakap laa.. syabas Hamzah!"..

"Yeeee.. syabas Hamzah!"..

"Haaa pandai pun"...

............

Read more...

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP