Koleksi Buku..

Salam sekelian..

Tiba2 macam nak jadikan blog ni blog ngumpat pulak ahaksss!!~
Tak la.. jahat mana pun saya.. saya taknak ngaibkan orang lain.. (bukan mengghaibkan org tau)..

Ok.. tukar tajuk..
Rasanya dah lama saya nak update pasal ni.. tapi asik terlupa jek..


Antara buku2 bloggers yg saya ada.. tak banyak.. baru 3.. tp insyaAllah nak buat koleksi lagi..
Goblog.. Jongkang Jongket & Congteng2..

Goblog & Jongkang Jongket saya beli dengan... Incik Nizam.. (kalu tak silap saya.. sila betulkan ye sebab saya ni kadang2 ilang ingatan sket, terminum byk semut masa skolah rendah dulu)... Goblog best sebab byk cerita pasal bloggers yg saya rasa macam wahhh bestnya entry dorg.. apsal aku tak macam tu?? walaupun ada 1 kisah seram yg membuatkan saya tercampak buku goblog ni time saya dok tinggal sorg2 dlm rumah..

Jongkang Jongket jangan cite la.. memang faveret saya.. saya penah download Jongkang Jongket sebelum ni & print tuk baca kt rumah.. Tekekek2 saya baca menyebabkan Incik Hel heran.. Bila saya hulur kt Incik Hel, dia lak pass baton mengekek2 ketawa.. Sapa sangka suma ni ditulis oleh seorang bakal loyer!! (masa tu).. Saya dah follow (tanpa jd follower) Mat Jan ni lama.. tapi tak sangka akhirnya dapat jugak saya pegang bukunya...

& Conteng2 saya beli dengan.. Incik Fadhli.. memang menarik, sampaikan nak baca pun susah.. asik begaduh dengan Hamzah Iqbal je.. Sibuk je dia nak berebut Incik Miaw tu dengan saya.. Kartunnya memang best sebab mengingatkan saya pada kartunis Lat.. leh jadi pelapis nih!! Memang detail la.. contohnya.. kalau Lat buat rumah kayu, mesti terselit cicak la.. kayu belobang la.. cam Incik Fadhli pulak, kalu lukis kerusi, mesti siap ada koyak2, kena tampal lagi.. mmg detail la.. saya lak tgk kartun mmg suka check detail2 nih.. ahahah.. mmg terrrbaik dihatiku!!~

Ok.. stop dulu.. nnti sambung lagi.. banyak cite lagi ni.. koleksi flashback budak2 pon ada lagi dlm pala otak tak update.. kang simpan lama2 takut masuk arkib pulak hahah..

chow!

Comments

  1. buku nombor dua mat jan dah beli?cuba tengok blog sol-jah.

    ReplyDelete
  2. Ok thanks incik nizam.. saya dah tempah dah tadi.. ada bahan bacaan lepas ni huhu.. baru plan dgn husband.. sebulan 1 buku.. bleh buat mini library kt rumah..

    thnks ye incik nizam.. jasamu dikenang!!~

    ReplyDelete
  3. oopss lps ni jgn lupa...sy nak pinjam.. ahaks..

    ReplyDelete
  4. Terima kasih =) entah bila nak keluar buku seterusnya..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Oh Adik Kedai