Update!~

AssalammuAlaikum..

Wow, lama tak update.. Apa yang saya nak update ye?.. Ok saya ringkaskan..

1. Label riben dah sampai.. saya letak nama :teratakmini.blogspot.com je.. ingat nak letak selly d'melly.. tp nnti org panggil smelly lak hahah..

2. Set Rotary Cutter sudah mai.. beli dgn kak Zila Kasim (sila google ye.. tak sempat nak link).. Apa yg saya dapat? Rotary cutter suda tentu, cutting mat, ruler, peniti patchwork & loop turner & jugak bias tape maker.. woohoo sungguh best.. Incik Hel suda cuba cutter.. (dia yg over eksaited). Abis sampai lunyai kain perca dia kerjakan.. Dia cam tak pecaya cutter tu sangat tajam.. Wah, saya suda jatuh cinta sama cutter ni.. Potong kain pon pejam mata (ye.. saya tipu)..

3. Tengah tunggu 2 beg stash dari Mybotang.. dari Jepun.. Huhuh.. banyak projek sudah ada dalam kepala..

4. Tengah terkapai2 nak siapkan baju melayu cekak musang Incik Hel untuk Konvo 2 Mac ni.. Sempat tak? Cekak musang tu beb.. Tekial2 ler saya..

5. Baru beli kain tuk buat baju kurung tuk attend Konvo Incik Hel.. Wah cekak musang tak siap lagi, kurung lak nyusul.. Carik nahas nih!

6. Ada projek tukar2 totebag dengan Yat.. Ada sape2 nak join? Huhu.. ni baru kali pertama.. Harap2 Yat suka ler dengan totebag saya (yang tak siap lagi) hahah..

7. Ape lagi ek? nanti saya update lagi ye.. segala2nya tak sempat buat masa nih.. adios!~

Comments

  1. hahaha bz tul tailor nih.... tak per slow2 kayuh... aku pun tergendala gak semua sakit... chaiyok... lepas ni projek ke-2 plak... cadangan?

    ReplyDelete
  2. hahah projek petama pon tak jalan lagi beb

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Oh Adik Kedai