Posts

Showing posts from May, 2011

Selly vs Jerawat

Erm.... takleh kecik ati lama-lama.. nanti makin kecik saya kt sini heheh..

Mungkin ramai yang tak kenal saya, mungkin ramai yang tak pernah kenal saya... dan tak mustahil mungkin ramai yang tak hingin nak kenal dengan saya.. tapi.. saya cuma nak kabo kan kat sini yang saya memang ada masalah jerawat sejak saya umur 12 tahun..

Ye.. 12 tahun beb.. bukan dah tua bangka camni baru dapat jerawat.. Budak2 lagi.. nak kata saya gatal.. saya tak pernah pon ada boifren dari zaman skolah.. (Err.. boifren maya takleh diterima la yek.. sbb masa saya form 1 kot saya ter-boy-girlfriend dgn sorg mamat ni.. skali je jumpa masa ngaji, terus tercintun.. tu pon kontek by phone.. ni tak masuk dalam kategori couple sejati ye.. naive lagi)..

Dari darjah 6 lagi saya diejek 'ROBOCOP'.. tau kenapa saya dapat gelaran ROBOCOP?.. Sebab kata budak lelaki tu.. dahi saya ni macam kena tembak dgn ROBOCOP... TETEETETTTTT... terus belubang dahi saya... Haa.. kejam tak ayat tu? Saya sebagai budak perempuan yang ba…