Posts

Showing posts from January, 2012

Ggggrrrrrrrrrr...

Gua agak garang harini... Sebab harini gua kena jentik dengan bos gua.. Tapi kenapa gua sorang kena jentik?... Bukan gua sorg yg buat dari A sampai Z... Panggil la suma sekali baru adil..

Bos bukan marah gua.. Gua tau dia sayang gua.. Tapi kalu explain sorang2 kat gua, gua bukannya burung kakak tua atau tape recorder yang boleh explain kt org lain exactly sama macam apa yg dia explain kt gua.. Kang kalu gua terlupa point penting, atau paling teruk gua tertambah sambal baik punya pedas kt org lain camne? Nmpak gua jugak yang jahat..

Gua tak kisah buat sorang2... tapi semak la sama2.. Gua buat, gua semak.. baik gua yg sign...

Tapi gua tabik la, dia explain kt gua bukan main baik lagi.. gua pon senang nak paham... Happy je gua dengar.. Okla.. okla.. gua ngalah... takpe ah... disebabkan bos gua jenis tak suka tinggikan suara, gua terima je keputusan dia..

Tapi kalu jadi lagi mende ni, jangan salahkan gua.. Gua dah kata, jangan explain kt gua sorang... Gua tak reti nak explain kt org lain..

Ta…

Fesbuk & Tulang

wahh... gua sudah ada kemajuan sekarang.. sudah boleh update hari2.. (cehh, padahal baru 2 ari gua update!)..

Semalam gua nak tepon adik gua, tapi mak gua yg angkat.. rupanya itu budak suda tukar tepon sama mak gua... Ni suma gara2 nak online tenet mobile la nih...

"Mak sihat?"
"Mak baru je baik demam"
"Abah sihat ke?"
"Abah ko biasa la.. camtulaaa... Ala, kalu ada pape nanti, mak update dalam fesbuk jeee!"...

Wahh.. kelas mak gua... Lepas ni tak yah susah2 gua nak tepon org KL lagi, gua tgk je status fesbuk mak gua.. Mak gua memang hebat... Kalu mak atau abah demam, jangan lupa update status fesbuk ye.. senang anak mak ni nak tau kabor... Jimat duit bil gua... Tengok status pelik sikit baru gua tepon..

Itulah kelebihannya internet..

----------------------------------------------

Gua dgn laki gua skang tengah gila beli buku2 tuk anak gua.. kunun2 nak wujudkan mini library la kt rumah.. kunun.. baru sehari, buku tu dah tinggal kulit.. Ni MHD punya keja l…

Cite Gua..

Salam beb...

Ye.. gua dah lambat bebulan2 nak update ni.. gua buat kesimpulan je la..

Selamat menyambut cemacam perayaan yg gua dah terlepas ok termasuk la Ramadhan, Hari Raya, New Year... blablabla.... Gua bizi dgn famili gua skang.. Ke gua bizi dgn Kpop, Kdrama, Jdrama, Anime & Manga gua? Wekeke... jawapannya.. A.. semua di atas... Lagipun Ipad yang Incik Hel kata nak kasi gua tu macam tak jadi kasik je... Cam dah sedap pulak dia jailbreak cemacam... Penat gua test update guna ipad tu tau... Sibaik ada netbook angry bird gua nih.. (sbb netbook ni gua letak skin angry bird, nmpk la gedik2 sket haha)..

Sejak opis gua pindah tingkat baru ni, gua rasa gua tak rapat dengan org lain.. Ke memang gua tak rapat dgn org lain sejak tempat lama lagi? Wekeke... Gua kesunyian beb.. wakakak ayat tak bley blah.... Sebab tu gua berjinak2 dgn Kpop, Kdrama, Jdrama, Anime & Manga nih (perghh jenuhnya nak taip balik suma nih).. Waktu lunch hour gua abiskan masa dgn cite2 yg sempat gua download.. S…