Ggggrrrrrrrrrr...

Gua agak garang harini... Sebab harini gua kena jentik dengan bos gua.. Tapi kenapa gua sorang kena jentik?... Bukan gua sorg yg buat dari A sampai Z... Panggil la suma sekali baru adil..

Bos bukan marah gua.. Gua tau dia sayang gua.. Tapi kalu explain sorang2 kat gua, gua bukannya burung kakak tua atau tape recorder yang boleh explain kt org lain exactly sama macam apa yg dia explain kt gua.. Kang kalu gua terlupa point penting, atau paling teruk gua tertambah sambal baik punya pedas kt org lain camne? Nmpak gua jugak yang jahat..

Gua tak kisah buat sorang2... tapi semak la sama2.. Gua buat, gua semak.. baik gua yg sign...

Tapi gua tabik la, dia explain kt gua bukan main baik lagi.. gua pon senang nak paham... Happy je gua dengar.. Okla.. okla.. gua ngalah... takpe ah... disebabkan bos gua jenis tak suka tinggikan suara, gua terima je keputusan dia..

Tapi kalu jadi lagi mende ni, jangan salahkan gua.. Gua dah kata, jangan explain kt gua sorang... Gua tak reti nak explain kt org lain..

Tapi kan, panggil gua sorg2.. gua rasa macam pesalah la pulak..

Comments

  1. akhirnyer.....
    chaiyokkkk....
    tak per jen... bos ko rindu nak tengok ko...

    ReplyDelete
  2. erm.. ye kot.. mungkin aku ni muka innocent..tu yg sejuk mata mandang..
    wakakaka...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Oh Adik Kedai