Posts

Showing posts from March, 2012

Hari Kejadian Gua..

Huhuh lama giler tak update.. Sibaik along gua ingatkan... Kalu tak.. konfem gua buat wasiat awal2 tuk blog gua nih.. Gua nak wasiatkan pada anak sulung gua.. nanti dia dah form 1, gua nak dia sambung update plak bleh? Wekeke... gua bingung!!~

Harini hari penting buat gua.. tapi harini gua boleh lupa pulak.. memang tak patot..

Harini adalah tanggal 23 mac 2012.. tapi pada hari yg sama tapi tahun berbeza... 1980.. pada pukul 2.20 pagi kalu tak silap gua (sebab tu gua putih sikit dari Incik Hel, dia lahir tengahari.. hahahahah).. Gua dilahirkan oleh mak gua yang pada ketika itu berumur 23 tahun.. Sebab tu gua suka nombor 23... Lucky number kununnya..

Tapi gua boleh lupa pulak.. Dalam perjalanan ke tadika, along sms wish gua punya besdei.. Wekeke.. aisey baru gua ingat harini hari ape.. Ingat hari Jumaat biasa2 je..

Gua tanya incik suami

"Harini takdek teringat nak wish pape ke? Ke tak ingat?" ape ke sengal punya soklan.. Padahal soklan cover malu sebab tak ingat hari kejadian send…

Di kala gua tengah bengkek..

Image
Di kala gua tengah marah..
Ni bukan marah biasa2.. Ni marah yang giler2 rasa2 cam nak bagi muka org lebam..
Ni la wallpaper yang menunjukkan emosi gua...


Background kasi hitam.. gambo kt center.. Rasa gothic giler.. Mwahhaha.. prasan!!~
Ni yang paling selalu gua guna..
Perasan tak? Gua suka gambo fairy.. Kalau la gua dikurniakan kepak.. mesti cantek cam gambo atas nih..

Ni gambo feveret gua di kala gua rasa cam gua diperbodohkan..
Amacam? Rasa cam bodoh tak gua buat mende2 ni sumer? Janji gua hepi...
& jiwa gua tak terganggu tengok wallpaper gua nih.. Makin semangat nak buat kije ade la..
Kunun....!!~

~psychoselly~

Di kala gua tensen..

Image
Ok, Sambung balik..

Kat bawah ni wallpaper desktop gua di kala gua tengah sedih, frust, lonely.. huhuhu... dan seangkatan dengannya..
Ni feveret gua.. kdg2 gua guna gak gambo ni kat xperia x8 gua.. & automatik gua akan rasa kembali ke zaman retro.. sebab warna-warna sungguh retronic...
Ni time otak bercelaru..

ni time nak tenangkan diri...
Ni time rasa bersalah...
Ni time frust..
Ni time mood gothic gua datang...
Ni time gua rasa nak hentam org...
huhu baca sendiri la...
Dan gua adalah seorang manusia yang amat suka tukar wallpaper.. Rasanya sebulan mau 10x gua tukar.. What derr??? Tada masalah pe.
Lagipun tempat gua paling selamat nak ngadap pc.. tengok cite biru2 pon lepas.. tapi gua tak layan.. Layan Runningman lagi der heaven!!~ ~psychoselly~

Wallpaper gua.. Happy Time

Image
Salam Sejahtera..
Gua nak update gua punya wallpaper di kala gua kehappyan..
Gambo sweet little butterfly.. rasa nak geget2 je little gal nih.. i laikkk...!!~
My Leader... Leeteuk.. Favourite gua dalam SUJU.. Semestinya sebab We Got Married..
Yang ni wallpaper di kala gua takdek rasa pape mood.. Ni la wallpaper gua tuk harini.. & jugak wallpaper yg sama dlm enpon experia x8 gua..