Posts

Showing posts from September, 2012

baby baru gua..

salam, gua datang lagi.. kali ni gua nak update pasal baby gua lagi satu yang berbentuk gajet.. ngeh ngeh ngeh.....

skang gua da memahami kenapa incik hel tak tido malam melayan gajetnya sbb gua pon da bejangkit penyakitnya...

tp gajet gua ni cam tak berfungsi kat luar sbb dia mesti dok dekat2 dgn wifi.. maklumler, kembar... apa guna ada streamyx kt rumah kalau tak digunakan ye tak???...

walaupun gua dapat dengan harga yang murah sebab 2nd hand.. percayalah ramai yang tertipu ingatkan gua dapat dgn harga asal... gua beli dgn separuh harga beb.. condition pon tiptop, tak macam samseng SII gua yang mula merengek mintak reset...

okla.. okla.. gua cite.. eleh korg baca pon korang dah leh teka kan gajet ape.. dah lama pon kat market, dah nak kuar yg 10" pon... gajet gua ialah ipad2... tu jeeee..... heheheheh...

so keadaan di rumah boleh dikatakan semakin tenang bila sorg dapat tgk youtube kat tablet ainool made in chine gua, & sorg lagi main game kat ipad incik hel... gua lak bahagia m…

berita terkini

Salam,

Wow.. wow.. wow... musim malas mula menyerang...

Minta maaf pada yang menunggu entry gua yang malas nak kunjung tiba ni... Segala-galanya menjadi malas... nak update pasal raya pon malas sebab takdek gambar raya famili.. tapi ada satu mende gua nak update...


Gua bakal menambah lagi bilangan ahli keluarga gua dalam ujung bulan April ni... Alhamdulillahhh..... Minggu ni gua dah 8 minggu bersamaan dengan 2 bulan... Gua dah gi scan bagai kat doc & dah nampak baby, dah dengar bunyik jantungnya... cuma doc kata baby comey sgt.. kalu ikut menstrual calculation gua (kitaran piyed gua), spatutnya gua dah nak masuk 3 bulan.. tp doc kat tgk pada kebesaran baby, baru nak masuk 2 bulan (masa tu la)..

Masa doc kuatkan bunyik jantung baby, tetiba Hadif Daud sound gua "Ibu? Ibu akit antung ek?" (Ibu, ibu sakit jantung ek?"

Errk.. terkedu gua.. doc & nurse cuma tersengih je la.. bertuah betul budak kecik ni.. ituler penyakit yg gua nak elakkan... Dia leh serkap jarang lak...

Ha…