Powered by Blogger.

baby baru gua..

 Friday, September 21, 2012

salam, gua datang lagi.. kali ni gua nak update pasal baby gua lagi satu yang berbentuk gajet.. ngeh ngeh ngeh.....

skang gua da memahami kenapa incik hel tak tido malam melayan gajetnya sbb gua pon da bejangkit penyakitnya...

tp gajet gua ni cam tak berfungsi kat luar sbb dia mesti dok dekat2 dgn wifi.. maklumler, kembar... apa guna ada streamyx kt rumah kalau tak digunakan ye tak???...

walaupun gua dapat dengan harga yang murah sebab 2nd hand.. percayalah ramai yang tertipu ingatkan gua dapat dgn harga asal... gua beli dgn separuh harga beb.. condition pon tiptop, tak macam samseng SII gua yang mula merengek mintak reset...

okla.. okla.. gua cite.. eleh korg baca pon korang dah leh teka kan gajet ape.. dah lama pon kat market, dah nak kuar yg 10" pon... gajet gua ialah ipad2... tu jeeee..... heheheheh...

so keadaan di rumah boleh dikatakan semakin tenang bila sorg dapat tgk youtube kat tablet ainool made in chine gua, & sorg lagi main game kat ipad incik hel... gua lak bahagia melayari blog di ipad gua & incik hel terhibur dengan macbook & headphonenya sambil tengok stargate... one big happy family at home... oleh itu "long, gua tak jadi la nak jual tablet made in china gua tu.. da melekat dgn hamzah dah tablet tu... sori eehhh"...

oh... appletv nampaknya dah ter-abandon la pulok... skybox pon da lama tak bukak... buat yg tak bape paham, leh rujuk entry gua sblum ni...

ok cite lain pulak... harini gua mc lagi.. percaya tak bulan ni je gua dah cuti 6 hari termasuk mc.. angin byk giler dlm perut gua sampaikan org asik tanya gua ngandung 2 bulan ke 5 bulan???.. agak kecik ati soalan begitu... selain menimbulkan kontroversi dgn kandungan gua yg tiba2 org nmpk besar, angin ni juga menyebabkan gua semput, mengah & sakit di bahagian ulu hati.. klu naik keta terhentak sket pon gua da stat pegang perut mcm nak terberanak... sakit wooo...

tadi gua gi klinik.. doc kata gua gastrik.. sayang bulan ramadhan dah lepas, sbb alasan ni agak tidak relevan digunakan bulan ni.. hahah tak lawak... doc pesan jangan makan pedas dan blablabla.. tapi doc lupa pesan jangan lupa makan & jangan lewat makan.. kalau doc pesan camni konfem gua panggil incik hel dgr sekali hujah doc tadi..

skang gua memang tak larat masak, asik uwek-uwek je (saja kasi sound effect sket).. so gua memang mengharapkan incik hel jadi runner bli makanan... tapi maklum ler runner gua agak bizi kebelakangan ni so gua redha je la kul bape dia bli makanan...

oh.. incik hel dapat tak mesej gua di atas? tak paham? tak pelah wahai suamiku, trima kasih sebab sanggup melayan karenah isterimu yang banyak songeh ni... eh dah cam surat terbuka lak.... hahaahaha gua gurau2 je eh.. jangan lak baca dlm keadaan emosional.. kang ada esok yg tanya gua kat opis "kak sal dgn abg helmi ok?".. hahaha ada lagi ke umat bendahari yg baca blog gua sejak zaman kontroversi dulu??...

0 comments:

Post a Comment

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP