Psychoselly suda kembali...

Salam Aidiladha.. Kalu takde aral insyaAllah gua anak beranak balik KL malam ni.. Doakan perjalanan pergi dan balik kami lancar hendaknya.. Amin..

Ok, amacam background baru gua? Gua maleh la nak guna template bagai.. Sebab ilmu blog gua dah makin terhakis.. Dulu gua ada donlod satu software apetah nama dia, so segala makdatok html blog ni gua paste kt situ

gua tuko ikut pallete kaler ke atau letak gambo2 ikut suka gua, xyah ingat code2 menatang nih... Tu yg bile software tu da ilang, gua jadi lost.. bile gua tuko template ikut template blogger, cam pelik jadinya.. Ke kt pc gua je pelik? wateber la.. Gua lagi puasati camni, amik template classic gua yg dolu2 tu, dulu background gua gambo Gwen Stefani tengah melalak kt belakang, tapi gua tuko la ala2 bebudak sikit.. Dah jadik mak org ni xkan nak letak gambo idol lagi lak, buat malu kat anak2 gua jek.. Walaupun memang 100% blog gua dah macam blog budak tadika, gua hanya 'lantaklah'.. sebab gua pon dah tak rajin nak update blog.. Bukan ada sesapa rindu dgn entry gua pon..

Nak cite pasal life gua secara detail cam dolu2 pon agak terbatas.. ye la.. Dolu2 leh la, cite detail gi mana dgn sape, naik ape, makan ape.. Sekarang ni dah jadi bini org, rasa cam tak patut lak gua cite.. Takkan org lain leh tau cite gua lebih detail dari suami gua sendiri ye tak? Baik gua cite dgn dia jek..

Ok da makin melalut... Gua blah dulu... harap2 ni bukan entry gua yang terakhir.. Gua akan berblogging lagi jika gua rasa gua nak.. hahah... bak kata gua tadi.. 'lantaklah'...

~psychoselly~

Comments

Popular posts from this blog

Selamat Sudah...!! Pengalaman Bersalin Gua..

Checklist Barang Baby & Mak Baby

Oh Adik Kedai