Posts

Showing posts from November, 2012

Haiii.. Gua lagi

Salam..
Kan gua dah kata, malam tadi golek punya golek.. kul 1 gua dah bangun... Incik Hel tengah rancak mendonlod kat hall, gua lak tengah rancak menggolek atas katil.. Mujur dia x pasan, kalu tak jadi lauk gua malam tadi.. hahahah.. sensored hokei!!~
Jenuh gak la gua mendodoi mata gua ni, tah bape kali gua bangun.. Alih-alih tengok anak gua nombor 2, si Daud tu tengah sedap mengerekot sebelah ayah dia.. Masa bila lak awak bangun tido sini Daud oi!! Kacau daun jek..
Gua perasan, tangan & kaki gua dah start bengkak2.. Selalunya time nak beranak je kebengkakkan ni menyerang gua.. Kali ni belum sampai waktunya, dia dah serang dulu.. Erm.. agak2 boleh tak gua bagi alasan kat bos gua, gua takleh menaip sebab jari jemari gua dah gebu.. asik tertekan dua punat keyboard jek.. Eh, gua lupa, gua update blog ni pon gua menaip guna jari gak.. bukan guna gigi gua.. ye tak??

Kaki gua yang agak kurang licin ni pon dah start gatal2.. & timbul bintat2.. Ok la bintat2, kalu timbul bontot2 kan ke n…

Gudnite everibodi!?

Salam beb!! Disebabkan gua update sblum gua tido, gua wish gudnite dulu!! Sekarang gua da tido awal beb!! Sebab konfem malam kang gua tak lena tido.. Bukan disebabkan gangguan incik hel!!  nonono.. Tp perut gua yg makin membesar ni membuatkan gua tak selesa.. Sikit je lagi gua ada rasa macam nak suruh incik hel tido luar sebab gua nak kongker katil ni hahah...
Tadi gua kena marah, ada la 3x sebab gua baru nak buat check up kat klinik ibu senandung!! Sepatutnya 12 minggu da kena buat buku tapi ikutkan sangat kemalasan gua, dah 20 minggu baru gua terhegeh2 register sambil usung perut besar gua hahah.. Kunun2 kalu register lewat tu dapat la ngelat minum air gula rupanya gua silap taktik.. Sesapa umur 30 tahun ke atas, kena merasa gak air gula tu walaupun sekali sepanjang kemengandungan hahaah...
Alhamdulillah, gua punya tekanan darah, kandungan darah semuanya okey.. & dapatlah sticker putih yang gua dambakan.. Kalu sticker hijau tu maknanya ada problem samada obes, darah tinggi @ diabet…