Posts

Showing posts from May, 2017

Depressed

Lama giler aku x update blog kesayangan aku ni.. Banyak cerita yang dah berlaku..

3 May 2017, aku lahirkan Muhammad Harun Zaid secara normal di HSNI.. malangnya Zaid dah x bernadi..
Aku cuba summarykan..
29 April - Dah berapa malam aku xleh tido sebab perut mengeras.. Sekejap bonjolnya ke kiri, kejap ke kanan.. Sampaikan aku tido dalam keadaan duduk.. Bila siang kurang sakitnya..
30 April - Nurse KK dtg check up kt rumah.. Aku bgtau dah keluar tanda darah..  Nurse tanya .pergerakan baby, aku cakap kurang bergerak tapi byk mengeras.. Nurse suruh ke hospital.. Nurse cek heartbeat guna teropong cam hourglass & puas ati..
1 Mei - Lepas uruskan bebudak semua, barulah aku n suami ke hospital.. Agak ramai so kena tunggu turn.. Baring atas katil & nurse cek heartbeat.. Nurse kata baby kecik sgt & x boleh nak carik kedudukan jantungnya..
Nurse suggest pakai scanner so tunggu doc.. 2 doc entertain aku & bisik².. banyak istilah perubatan yg aku x paham, aku senyum je.. Doc tgg…